Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Telefony Dual-Sim DRIVE 4 – czwarta odsłona pancernego smartfona za 999 zł

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

W sprzedaży pojawił się właśnie nowy smartfon Kruger&Matz z serii DRIVE – KM0429. Czwarta odsłona to kontynuacja wersji pancernej ze znacznie ulepszoną specyfikacją, zamkniętą w bardziej kompaktowej obudowie. Kruger&Matz DRIVE 4 wykorzystał czterordzeniowy Snapdragon 410 (MSM8916), który zapewnia stabilną pracę systemu Android 5.1 Lollipop.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: DRIVE 4 – czwarta odsłona pancernego smartfona za 999 zł

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141129

Konkurent axe od myPhone?

• Anonymous
      Guest

Na PhoneArena nie słyszeli o tej marce. O inny „polskich” zresztą też.

• Anonymous
      Guest

i co z tego że nie słyszeli, to znaczy, że „Polak” ma zawsze kupować coś zagranicznego? potestujesz to się wypowiadaj, ja nie testowałem to cicho siedzę czy jest dobry czy nie

• Anonymous
      Guest

Coś takiego to by mi się przydało, czy ten gość tym telefonem tutaj coś rozwala?? https://www.youtube.com/watch?v=7zY1O3xXwHM

• Anonymous
      Guest

[quote]Konkurent axe od myPhone? [/quote]
      gonią, przydało by sie jakies porównanie do myphone axe lte

• jurny
      Member
      Liczba postów: 1208

[quote]Na PhoneArena nie słyszeli o tej marce. O inny „polskich” zresztą też. [/quote]
      ja nie słyszałem o phonearena więc żaden to argument. bbrandy w Polsce maja się dobrze i nawet coraz lepiej.

[quote]Konkurent axe od myPhone? [/quote]
      test porównawczy może być bardzo interesujący… wspólne upadki, topienie- ogólnie tortury 🙂

• Anonymous
      Guest

Przecież HAmmer Axe LTE jest znacznie lepszy, więcej pamięci, ramu, lepszy aparat i bateria, już nie mówiąc że spełnia wyższe normy wodo i pyło-szczelności… kiepsko by wypadł w porównaniu 😛

Viewing 7 reply threads
Reply To: DRIVE 4 – czwarta odsłona pancernego smartfona za 999 zł
Your information: