Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › DRIVE 4 – czwarta odsłona pancernego smartfona za 999 zł
-
AuthorPosts
-
-
W sprzedaży pojawił się właśnie nowy smartfon Kruger&Matz z serii DRIVE – KM0429. Czwarta odsłona to kontynuacja wersji pancernej ze znacznie ulepszoną specyfikacją, zamkniętą w bardziej kompaktowej obudowie. Kruger&Matz DRIVE 4 wykorzystał czterordzeniowy Snapdragon 410 (MSM8916), który zapewnia stabilną pracę systemu Android 5.1 Lollipop.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: DRIVE 4 – czwarta odsłona pancernego smartfona za 999 zł
-
Anonymous
Guest14 października 2015 at 07:46Liczba postów: 141129Coś takiego to by mi się przydało, czy ten gość tym telefonem tutaj coś rozwala?? https://www.youtube.com/watch?v=7zY1O3xXwHM
-
[quote]Na PhoneArena nie słyszeli o tej marce. O inny „polskich” zresztą też. [/quote]
ja nie słyszałem o phonearena więc żaden to argument. bbrandy w Polsce maja się dobrze i nawet coraz lepiej.[quote]Konkurent axe od myPhone? [/quote]
test porównawczy może być bardzo interesujący… wspólne upadki, topienie- ogólnie tortury 🙂
-
-
AuthorPosts