Doładowanie w PLAY kwotą 30 zł to 15 zł ekstra

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Doładowanie w PLAY kwotą 30 zł to 15 zł ekstra

• Ten temat ma 12 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez sebi997.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
  • Autor
    Wpisy
    • #155263 Odpowiedz
      rafaik
      Członek

Promocja „Premiowanie z doładowanie” obowiązuje od 29 czerwca do 12 lipca 2009. Bonus 15 zł jest przydzielany również za doładowanie powyżej 30 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #177542 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i tym sposobem mamy 19gr do wszystkich sieci 😉

• #177543 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niedługo będzie promocja – rozumiem informacja – to dobrze , bo o innej promocji "Program Doładowań" trudno znaleźć wzmiankę na stronie operatora . Dopiero – ale już z góry wiedząc czego sie szuka – można znaleźć Regulamin (w pdf) Operator wstydzi się swojej promocji ??? I tu pytanie -pewnie za wczesne – czy obie promocje się będą sumować ????

• #177544 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Witam już jest informacja prasowa. Pozdrawiam Andrzej

• #177545 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

słabo, że tylko w wybranych miejscach. w sumie podwójne doładowanie w TT lepiej wychodzi

• #177547 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

moim zdaniem niezla odpowiedz na Happy Week w Orange…

• #177548 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wole regularnie zasilać moje go i mieć minuty do wszystkich operatorów niż jednorazowe doładowanie. Co nie zmienia fakty że miły bonus wprowadzili dla swoich klientów na wakacje.

• #177549 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale dalej jeszcze nie sprostowali Heyah czy TT z doladowanie 100% i w kazdym punkcie. Tutaj tylko dwa miejsca albo net albo punkt co utrudnia sprawe troche. No i 50 to 50% a nie 100%.

• #177550 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

50% jest w tym wypadku tylko przy doładowaniach za 30zł. W każdym innym to tylko 15zł. I 30 dni limitu na wykorzystanie środków? I też albo przez PlayMobile albo w wybranych salonach? Dużo tych haczyków.

• #177551 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ZDECYDOWANIE ZA KRÓTKO TRWA TEN OKRES WAŻNOŚCI!

A tak się przechwalają, że u nich długo są ważne konta, tia a tu co? jedyne 30 dni na wygadanie tego. ŻENADA.

Nie po to zmieniałem na Play żeby się z czasem ścigać jak u innych operatorów (którzy zresztą aż tak krótkich pościgów czasowych na wygadanie Bonusów nie robią!)

• #177552 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czepiacie sie, powinniscie sie cieszyc ze daja cos za darmo,

a nie doszukiwac sie wad i mankamentow tego;] sie nei

podoba to zmiencie siec i great.

pzdr rodacy

• #177553 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam, piszę z Krosna, myślę że osoby które wymyśliły promocję na doładowanie wiedzą gdzie leży Krosno w woj. podkarpackim. Chciałem ich poinformować że w Krośnie mieszkają normalni ludzie, widać dla PLAYa nie.

Pozdrawiam

• #177554 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

Jak dla mnie bardzo dobra promocja doladowalem za 90 pln dostale 45 bonusu od "bruca:)" 30 minut do play 30 minut do wszystkich sieci no i 20 pln ogolnego bonusu do tego mam 5000 sms-ow waznych do pazdziernika a wiec dostaje sie prawie 100% kwoty doladowanej (65 oln bonusu 1,50 za minuty do play 8,70 za minuty do wszystkich no i smsy)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 12
Odpowiedz na: Odpowiedź #177543 w Doładowanie w PLAY kwotą 30 zł to 15 zł ekstra
Twoje informacje:

Anuluj