Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni Do 120 Mb/s w UPC Polska -Cennik usług UPC od 21.09.2009 r

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów, UPC Polska wprowadził dzisiaj swoją nową ofertę szerokopasmowego Internetu o nazwie “Fiber Power”. UPC Polska będzie pierwszym operatorem w Polsce, który zaoferuje prędkość do 120 Mb/s.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135640

OMFG ! 150mb za 200zł ? NAJS ! Szkoda że nie u mnie w mieście …

• Anonymous
      Guest

Jasne a realnie po południu nie wyciągniesz 10 Mb/s

Dostaniesz na papierze tyle a gwarantować nie masz nic

• Anonymous
      Guest

Mozna powiedzieć, że UPC wprowadza nas w kolejny etap internetu. Brawo za 200 zł teraz prędkość jak parę lat do tyłu za 126 kbps

• Anonymous
      Guest

Szkoda tylko, że nie podnoszą prędkości dla starych umów do tych wartości. Aster niestety ma w tym miejscu nad nimi przewagę, zawsze podwyższali prędkości, każdemu.

• Anonymous
      Guest

Trzeba miec w pamieci, ze UPC nie gwarantuje maksymalnej predkosci lacza, co moze sie skonczyc 120 mbitami tylko na papierze. Ogolnie, jezeli chodzi o pokrywanie sie szybkosci z umowa, to mimo wszystko, tp z neostrada ma sie najlepiej. Tam przynajmniej ma sie to za co sie placi. Poza tym, u mnie na wiosce innego kablowego internetu nie ma.

• Anonymous
      Guest

Prawde mowiąc nie ma się czym podniecać. Oferta bardziej skierowana dla firm niż zwyklaego użytkownika. Kto dziś płaci za internet 200 zł nawet mając 120 Mb/s do wykorzystania z domowych użytkownikmów? Po prostu dobrze to będzie wygladać w reklamach.

• Anonymous
      Guest

A jaka technologie oni maja? docsis 3?

• Anonymous
      Guest

zaje…site!!!! ja napewno z tego skorzystam !! 120 mega

film na dyku w niecale 6 sekund przez rapidshare

:):)

• Anonymous
      Guest

6 sekund? to jest ponad 100MB na jedną sekundę. 120MB/s to nie to samo co 120Mb/s.

• Anonymous
      Guest

Nie dajcie sie nabrac na te predkosci, gdyż mowa tu o predkosci maksymalnej, a nie gwarantowanej. W sierpniu zalozylem 30 Mbit/s, łącze nie trzyma predkosci o 30% (!) i de facto maksymalna predkosc to ok. 20 MBit/s. Problem zgłosiłem praktycznie półtora miesiąca temu i nie mam żadnej konkretnej informacji od działu obsługi klienta, na moje monity nikt nie odpowiada. Jestem systematycznie olewany. Odradzam dego dostawcę!

• Anonymous
      Guest

masakra ladna sciema z netem pisza np. 8mb lipa a nie 8

jak bedzie 2 to bedzie dobrze przeciez w polsce nie ma

swiatlowodow przynajmniej u mnie w miescie a po starym

kablu to nie ma szans na szybie lacze pozdro

Viewing 11 reply threads
Reply To: Do 120 Mb/s w UPC Polska -Cennik usług UPC od 21.09.2009 r
Your information: