Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Darmowe Fiszki ze starterem Plusha

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Już od dziś w ramach Strefy Plusha można otrzymać kod do darmowych fiszek w aplikacji REBEL.TO i to do końca roku szkolnego. Fiszki to zestawy pytań i odpowiedzi, które służą do uczenia się i utrwalania wiedzy z wybranego przedmiotu i podręcznika.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Darmowe Fiszki ze starterem Plusha

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141093

Powiedzcie mi – w piątki jest jeszcze ta promocja że jest 40% bonusowego doładowania w Plusie ?

• Anonymous
      Guest

Już nie 🙁

• Anonymous
      Guest

bardzo dużo tych różnych akcji w Plushu organizują. Choć nie powiem, bonusy mnie najbardziej interesują ;). Ale i gadżety też zawsze są jakimś tam uatrakcyjnieniem.

• Anonymous
      Guest

Kolejny fajny gadżet dla targetu Plusha, czyli młodych ludzi.

• Anonymous
      Guest

Kolejna bardzo fajna promocja w plushu 🙂 Co chwile jakieś gratisy rozdają albo bonusy do doładowania, ale mi się najbardziej podobają właśnie te promocje gdzie można zgarnąć coś w stylu audobooka, e-booka czy właśnie fiszek 😉 Pozdrawiam!

• Anonymous
      Guest

Drobiazg, a cieszy. Wziąłem dla córki i pierwszy raz od nie pamiętam kiedy przybiła mi piątkę :). Nie zdawałem sobie sprawy, że młodzież plushaka aż tak bardzo lubi.

• Anonymous
      Guest

Fajne plush promocje robi. Najlepsze wiadomo są te z dodatkową kasą na konto za doładowania, ale od czasu do czasu można też fajny bonus dostać jak te fiszki audiobooki czy darmowe pizze 😉

• Anonymous
      Guest

Gadżety mnie nie przekonują, nie jest to coś dla mnie, więc Plush to raczej nie dla mnie, ale Plus na kartę jest ok. Ze względu na koszty, niskie w tym przypadku. No i rok ważności karty, to ostatnio spory pozytyw od plusa.

Viewing 8 reply threads
Reply To: Darmowe Fiszki ze starterem Plusha
Your information: