Start › Forum › Inne › Pozostałe tematy › Czy ktoś próbował dobrej ikry w Polsce?
-
AuthorPosts
-
-
Hej forumowicze! Od jakiegoś czasu próbuję bardziej “luksusowych” smaków i szczerze mówiąc, totalnie wkręciłem się w temat kawioru i ikry. Ale trafić coś naprawdę jakościowego w Polsce graniczy z cudem. W marketach to jakaś tragedia – słony żel w puszce, a nie ikra. Ktoś z was może zna sklep, gdzie można kupić coś autentycznego, najlepiej z gwarancją pochodzenia i świeżości? Nie chcę kupować kota w worku. Może coś sprawdzonego online?
-
oleggg
Guest14 października 2025 at 21:17Liczba postów: 136818Ooo, temat rzeka Ja też miałem z tym problem, aż w końcu odkryłem
Premium Ikra i od tamtej pory nie kupuję nigdzie indziej. Mają naprawdę wysokiej jakości produkty, nie tylko kawior, ale też różne rodzaje ikry – pstrąga, łososia, a nawet szczupaka! Wszystko świeże, pięknie zapakowane i z certyfikatami. Zamawiałem kilka razy i zawsze wszystko przychodzi dobrze schłodzone, więc nie ma stresu o transport. Co najlepsze – smak to po prostu poezja, zero sztuczności, idealna konsystencja i ten charakterystyczny “klik” przy gryzieniu -
-
-
AuthorPosts