Start Forum Inne Pozostałe tematy Czy kiedykolwiek korzystaliście z bonów podarunkowych?

Viewing 1 reply thread
  • Author
      Participant
      Liczba postów: 3

Cześć! Zastanawiam się, czy korzystaliście kiedyś z bonów podarunkowych? Osobiście zawsze uważałem je za ciekawą alternatywę na prezent, szczególnie dla osób, które trudno zadowolić. Często słyszę, że są świetnym rozwiązaniem, gdy nie mamy pomysłu na idealny prezent. Jak to wygląda z waszej perspektywy? Korzystaliście z nich na co dzień, czy raczej tylko od święta? Chętnie poznam wasze doświadczenia i opinie na ten temat. Jakie macie zdanie na temat ich wygody i przydatności?

• Adraa
      Guest
      Liczba postów: 135625

Ja osobiście korzystam z bonów podarunkowych bardzo rzadko, ale uważam je za świetny wybór w odpowiednich sytuacjach. Szczególnie kiedy chcę zrobić komuś przyjemność, ale nie jestem pewny, co dokładnie mu się spodoba. Często daję takie bony jako prezent na urodziny czy święta. Daje to obdarowanemu swobodę wyboru i sprawia, że prezent jest bardziej trafiony. Co ciekawe, często korzystam z bonów na zakup książek czy ubrań, bo wiem, że łatwo je zamienić na coś, co faktycznie będzie użyteczne. Zdarza się też, że korzystam z bonów na promocje, co jeszcze bardziej podnosi ich wartość

Viewing 1 reply thread
Reply To: Czy kiedykolwiek korzystaliście z bonów podarunkowych?
Your information: