Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Czy I-mode podbije Europę?

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Guest
      Liczba postów: 136495

Japończycy podbili Europę dzięki swojej elektronice użytkowej, układom scalonym oraz jajkom Tamagotchi. Teraz przyszedł czas na telefonię komórkową. Na początku tego roku w Europie mają pojawić się pierwsze usługi I-mode. Do podboju rynku przymierza się – należąca do koncernu KPN Mobile – niemiecka sieć E-plus. Czy I-mode przyjmie się na europejskim rynku tak jak na japońskim? Wiele zależy od modelu biznesowego jaki zostanie zastosowany.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest

No w sumie fajny ten i-mode, posiadam telefon Motorola L6 i-mode..Ale jak narazie to moge
      na nia tylko poptrzec ponieważ w polsce nie działa mam simlocka na siec O2 a najgorsze
      jest to ze na dzien dzisiejszy nie da sie z nia nic zrobic tzn nie moge sciagnac sim locka
      !

• Anonymous
      Guest

kupilem w irlandi Motorole L6 i-mode i takze moge na nia popatrzec w poniedzialek jade do
      serwisu sprobowac zdjac simlocka przez kod jesli sie uda to dam znac

• Anonymous
      Guest

no i udalo sie Maciek idz do serwisu i powiedz zeby Ci sciagneli simlocka przez generator
      kodów umnie sie udalo mialem simlocka w sieci o2 ale jest ok dziala bez zazutu u nas:)

• Anonymous
      Guest

jak wyslac mmsa z motoroli l6i ? pomozcie !

• Anonymous
      Guest

ja rownei zmam l6i z wloch i niemailem simlocka tylko niema jeszce polksiego oprogramowania do l6i ale mam po angielsku i smiga

• Anonymous
      Guest

Jeśli chodzi o Motorole L6i to ja jestem bardzo z nigo zadowolana.Tata mi przywiózł go z Irlandii, coprawda na początku były problemy z Simlockiem ale cierpliwość popłaca;)

• Anonymous
      Guest

ja terz mam motke l6i i sciagneli mi simlonka tylko niem polskiego spolszczenia :((

pozdro i powodzenia !!

• Anonymous
      Guest

czy sa w l6i mp3 i jak mam je ustawic pomozcie??

• Anonymous
      Guest

niewiem jak włączyc blotoff i irde

• Anonymous
      Guest

szyms – <żółwik> ja też mam L6 i-mode z Włoch 🙂

dołączona jest do niego jakaś CD z oprogramowaniem?

jak się w nim łączy z kompem i z siecią??

plzz o jak najszybszą odpowiedz, bardzo mi na tym zależy ;|

• Anonymous
      Guest

a ja nie mam L6i bo nie o to tu chodzi,

chodzi o to czy ten internet dziala i jak.

• Anonymous
      Guest

opłata 1zł/100kb to żart??

nie bardzo rozumiem jak działa I-mode, ale z opisu wynika, że jest to dostęp do ograniczonej liczby stron internetowych, na których wybrane firmy umieszczają informacje… to tak trudno jest znaleźć samemu informacje na "zwykłych" stronach?

Dla mnie rozwiązanie jest bez sensu, ale może dla bogatych businessmanów będzie przydatne…

• Anonymous
      Guest

@red.

Zobacz, z którego roku jest artykuł. Wtedy w jak był dostęp do przeglądarki obsługującej WAP komórce to był szczyt techniki, a www w telefonie to przecież nie zbyt stary wynalazek…

i-mode był krokiem naprzód; wprowadzał coś w rodzaju portali tematycznych przez "wap".

Viewing 13 reply threads
Reply To: Czy I-mode podbije Europę?
Your information: