Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Cenniki telefonów i Samsung 5620 Monte w ofercie LongPlay

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Aktualne cenniki telefonów w nowych ofertach LongPlay. Swobodny Internet 3 – Longplay. Od 16 marca w ofercie Play pojawi się Samsung 5620 Monte. LongPLAY bez telefonu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141120

Coś się ten cennik za wcześnie kończy 🙂

• Anonymous
      Guest

Jakoś malutko tych telefonów, po odrzuceniu lowendowych LG i Nokii zostaję się ledwie garstka modeli do wyboru

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1972

Mnie interesuje bez telefonu , bo to chyba hit tych taryf LongPlay! No ciekawie wygląda. Poczekam na więcej szczegółów. za 50 zł mogę mieć 500 minut do wszystkich i jeszcze do wyboru jeden pakiet . Niecałe 10 groszy za minute i do tego pakiet. Klękajcie narody, to jest Hit. To tak na gorąco 🙂

• Anonymous
      Guest

Musze się z Tobą zgodzić. Abo bez telefonów zapowiada sie bardzo ciekawie.

• Anonymous
      Guest

Oferta bez telefonu bardzo fajna, powiem że najfajniejsza z tego wszystkiego co dziś Play pokazał. Ale o co chodzi z tym jednym dodatkowym pakietem?

• Anonymous
      Guest

Kan niestety info o pakiecie jest błędna nie ma tam żadnego pakietu w prezencie.

• Anonymous
      Guest

Telefon taki sobie. Inne lepsze telefony droższe niż ten. Zresztą zauważyłem telefony są coraz droższe w Play :/

• Anonymous
      Guest

o jaki pakiet chodzi – dodatkowych smsów? Czy mozna kupić tylko jeden pakiet? Tzn że są wykluczenia między pakietami?

• Anonymous
      Guest

Hero jest w swietnej cenie – genialna sluchawka a w tym miesiacu dostanie Androida 2.1. Tylko brac i nie marudzic 🙂

• Anonymous
      Guest

czy wiecie moze kiedy samsung monte bedzie w mix plusie czy watro poczekac.bo bardzo mi sie spodobal

Viewing 10 reply threads
Reply To: Cenniki telefonów i Samsung 5620 Monte w ofercie LongPlay
Your information: