Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Blokada SMS i jak schodzą promocje w Orange

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od dziś w Orange jest możliwa Blokada SMS. Dotyczy to zarówno powiadomień o kosztach rozmowy realizowanej ze środków z konta głównego, jak i konta promocyjnego. Kolejną nowością jest to, że środki z konta promocyjnego można wykorzystać na SMS, MMS, połączenia w Orange i na stacjonarne oraz na transfer danych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Dziś Orange spojrzał jeszcze bardziej przychylnie na pre-paidowców niż dotąd to robił. Usługi są ok.

• Anonymous
      Guest

Tor nie rozśmieszaj mnie a w ogóle to się zasiedziałeś w pracy do 20 robicie w tym srorengu?

• Anonymous
      Guest

Na pewno dzisiejsze promocje sa fajne, w koncu moglem skorzystac z kilkuset zlotych na koncie promocyjnym, ktore wczesniej do niczego mi sie nie przydaly procz orange 🙂 .. a i tak pic na wode, bo dzis przelaczam sie do Play, gdzie bede mial lepiej 🙂

• Anonymous
      Guest

Ja podchodze z dystansem do ofert jak i planow Orange, skoro ich prezes przedstawil plan rebrandingu neo na orange a potem sie z tego wycofal i odlozyl na przyszly rok to troche dziwne.

• Anonymous
      Guest

Na stacjonarki ? to jutro sprawdzę. Ciekawe jak przedłużyć ważność tych promocyjnych 300zł, bo realnie to wykorzystam może 3 zł 😀

• Anonymous
      Guest

A dla mnie jest to ok. W końcu jest jasno powiedziane co i jak w tym prepaidzie…

• Anonymous
      Guest

A dotyczy to też doładowań promocyjnych które przyznają za Orange Freedom?

Viewing 7 reply threads
Reply To: Blokada SMS i jak schodzą promocje w Orange
Your information: