Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Blackberry dla klientów indywidualnych w Erze

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Blackberry dla klientów indywidualnych w Erze
      Od 26
      stycznia br,

Era zaoferuje dwie nowe taryfy dedykowane
      urządzeniom Blackberry. W ramach opłaty abonamentowej klient otrzyma minuty do
      wykorzystania na połączenia do wszystkich krajowych sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135875

Tradycyjnie juz MAŁO minut za ta cene. Era kojarze wlasnie z tak dziwnie skrojonymi ofertami, minut jak kot naplakal i najmniejsza z mozliwych paczek do internetu. Sama cena Blackberry Ok.

• Anonymous
      Guest

Tych minut niby niewiele, ale za to jest pakiet danych i usługa Blackcberry, normalnie warta 23 pln miesięcznie. w taryfach bez netu Era daję najwięcej minut na rynku

• Anonymous
      Guest

Podoba mi się, żebym wiedział to bym poczekał i dopiero teraz to wziął. Minuty jak minuty, ale dostaje się internet i dodatkowo usługę blackberry która trochę kosztuje a mając ją wykupioną informuje nas o nowej poczcie nie korzystając z internetu (limitu).

• Anonymous
      Guest

Droga Ero 500 mb to za mało co najmniej trzeba 1gb.

• Anonymous
      Guest

Nie prawda ja w Iphonie też mam 500mb i wykorzystuje raptem 200mb. A korzystam często i gęsto więc jest w zupełności wystarczające. A oferta Ery jest niezła super że dołączyli i net i maila BB.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Blackberry dla klientów indywidualnych w Erze
Your information: