Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Bezlik Rozmów również w MixPlusie

Viewing 65 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Z informacji podanych przez pracownika Plusa, na Plusforum.pl wynika, że od września, oferta Bezlik Rozmów pojawi się również w MixPlusie. Poza tym nowe pakiety internetowe w nowych cenach.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• maar
      Keymaster
      Liczba postów: 357

i zaczyna mi sie to podobac 🙂

• maar
      Keymaster
      Liczba postów: 357

i juz tak bardzo mi sie nie podoba…
      Do wybranego nr. Potrzebuje i rozmow i smsow tu prawdopodobnie beda tylko rozmowy…

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137277

A teraz? 😛

• Anonymous
      Guest

to BEZNADZIEJA!
      darmowy numer byl i bylo dobrze, a teraz darmowy numer przemienili na darmowe rozmowy a za smsy trzeba placic osobno, chamstwo

• Anonymous
      Guest

czyli jak to jest ? 10zł to jest łacznie za 5 numerów czy za kazdy płace 10zł ?:/

• Anonymous
      Guest

😡 😡 beznadzieja…..

• Anonymous
      Guest

mi zabrali 10 zł za pierwszy numer, a za drugi… też!! a przeceiż miało być do 5-ciu za 10 zł… wcześniej był darmowy nr rozmowy + smsy, teraz tylko rozmowy ;/
      beznadzieja…pisałam z darmowym numerem bez przerwy sms i dzwoniłam za dyszkę, teraz nie mam nic na koncie bo nie wiedziałąm o zamianie „darmowy nr” na jakieś poj****e „bez liku”

• Anonymous
      Guest

hello, ten bezlik do 5-ciu to znaczy ze za całe 5 numerów placisz 10 zł??? czy za każdy osobno???

• Anonymous
      Guest

ja tego nie rozumiem.. można mieć uruchomiony pakiet jednocześnie do 5ciu i sms??

• Anonymous
      Guest

po co to zmienialiście?!
      za sms muszę płacić do darmowego numeru!
      zabrało mi 10zł a wcale nie mam wybranego numeru! nie czaję tego!!!!! 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

• Anonymous
      Guest

Za bez lik do 5-ciu płaci sie tylko raz na 5 numerów
      czyli p numerów – 10 zł/m-c
      Każdy numer sie dodaje kodem takim jak na darmowy numer z tym że opłata jest za całe 5 numerów 10 zł
      Pakiety sms są oddzielnie

• Anonymous
      Guest

Wykupiłem rozmowy bezlik i jak dzwonie to nr jest nie aktywny gostek gada do dupy z tym

• Anonymous
      Guest

Mój mąż aktywował jeden darmowy numer w bezliku a gdy wbija kod na kolejny numer to potwierdzenie nie przychodzi 😡 Do d**y z tym 🙄

• Anonymous
      Guest

czyli jak mam włączony bezlik do 5 to nie mogę mieć równocześnie bezliku sms? o to chodzi? 🙁

• Anonymous
      Guest

a wie ktoś może jak mam tą usługę wyłączyć bo we wrześniu to miałam a teraz PLUS sam mi zabrała w październiku 10zł za tą usługe mimo że nie chciałam tego mieć już dalej.

• Anonymous
      Guest

BEZNADZIEJAAAA! ;/ Najlepszy był ten darmowy numer ;/ wpisuję teraz ten kod i od pół dnia nic nie przychodzi… ;/ Adarmowego numeru jak nie ma, tak nie było ;/

• Anonymous
      Guest

Witam! Wiecie może jak wyłączyć ten dziadowski bezlik rozmów w mix plusie?bo pani w salonie udzieliła mi błednych informacji( chyba wstydziła się swojej niekompetencji). Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

Mozecie napisac jak sie wylancza ten bezlik do 5-ciu bo nie chce zeby mi wzieli 10 zl za odnawienie a ja juz tego nie chce

• Anonymous
      Guest

ludzie. ja miałam ten bezlik do 5-ciu i bezlik sms. no musiałam czekać jakieś 3godziny aż łaskawie pakiety mi włączą ale nie ma aż takiej tragedii. 😀 😛 [b] [/b] [i] [/i]

• Anonymous
      Guest

Siemanko jaki jest kod na wyłączenie tego BEZLIKU DO 5??? pomóżcie….

• Anonymous
      Guest

Jak mogę sprawdzic do kiedy mam bezlik rozmów do 5-ciu????? chcę zlikwidowac przed czasem, żeby mi znowu nie aktywowali automatycznie! Kod *104# pokazuje ze wolny numer nie został wprowadzony..bez sensu

• Anonymous
      Guest

jaki jest kod żeby sprawdzić czy można mieć bezlik?

• Anonymous
      Guest

a wiecie moze jak teraz wyglada kod na swobodny numer bo nie mozna go włączyc

• Anonymous
      Guest

jak sprawdzić do kiedy mam pakiet bezliku smsów? po upływie terminu tego pakietu będę go musiała znów uaktywnić czy sieć mi automatycznie uaktywni ponownie?
      pomóżcie… 😉

• Anonymous
      Guest

Ludzie po ch** wam kody?? Wejdźcie w eBOK ( *110#).Tam możecie dowolny pakiet aktywować,dezaktywować i sprawdzić czy jest ważny i do kiedy. Jak dla mnie BEZLIK jest ok. Ja mam BEZLIK ROZMÓW a że wszyscy (prawie znajomi ) są w plusie to mogę nawijać cały dzień 😛 Jak dzwonię do siory to gadamy po 3-4 godziny (zestaw słuchawkowy) a płacę 0.58 gr za pierwszą minutę 😛

• Anonymous
      Guest

jesli wysłałam sms z kodem bezlik do 5-ciu i bezlik sms dwa dni temu i nie pobrali mi nic z konta i nadal nie aktywowali zadnej z tych usług to nie wiem czy probowac wysłac jeszcze raz. boje sie zeby mi dwa razy pozniej nie pobrali z konta opłaty 🙁

• Anonymous
      Guest

hallo jakim kodem moge wyl bezlik rozmow ? prosze o pomoc 🙂

• Anonymous
      Guest

poczekajcie do końca roku jak zlikwidują bezlik do 5-ciu i wszystko wroci do normy. 🙄

• Anonymous
      Guest

ktos pisał że w eBOK-u(*110# (darmowe )) można aktywowac i deraktywowac wszystkie uslugi. weszlem, bezlik rozmów pod 5 to wchodze: 1 aktywacja 2 sprawdzenie(okres ważności) 0 koniec(w sensie rozmowy) i * powrót
      a o DEZAKTYWACJI niema żadnej wzmianki to jest po prostu naciąganie na kase ja prawie wogule nie dzwonie wiec mi to nie potrzebne ale co miesiąc i tak trzeba płacic

• Anonymous
      Guest

zgadza się ,zmieniają kody nie powiadamiaja o tym , tak przez przypadek właczylam gó…ego bezlika rozmow, w dodatku w 1 miesiacu na poczatku i na koncu 2 razy pobrali mi kase, teraz od godz probuje wylaczyc bezlika i dostaje sms ” problemy z siecia” hehhe żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Anonymous
      Guest

Mam pytanie czy ktoś wie jak usunąć usługę bezlik rozmów piszcie czekam …Mój e-mail predator19@poczta.onet.pl

• Anonymous
      Guest

Ludzie błagam help
      jak sie wylacza ten Belik Rozmow czy ten Swobodny Numer? Bo mam doladowania tylko 20 zl a to mi 10 ciagnie i nie mam prawie nic
      Jakis kod trzeba czy w tym starym cos zmieniec czy jak

• Anonymous
      Guest

Ludzie błagam help
      jak sie wylacza ten Belik Rozmow czy ten Swobodny Numer? Bo mam doladowania tylko 20 zl a to mi 10 ciagnie i nie mam prawie nic
      Jakis kod trzeba czy w tym starym cos zmieniec czy jak

• Anonymous
      Guest

Siema ej ma ktos moze kod zeby wyłączyc ten bezlik ?? Jak ktos ma to napiszcie mi kod na gg 6211001… Z gory wielkie dziki

• Anonymous
      Guest

Patrząc na komentarze nadal uważam, że telefon komórkowy winien być dozwolony osobom po wyżej 18 roku życia…. Zazwyczaj wyśmiewam takie komentarze i odsyłam do wyszukiwarki Google, ale dla was dzieci NEO zrobię wyjątek, otóż płacisz raz za 5 nr, czyli 5 numerów = 10 zł, tylko za rozmowy, bo na SMS jest inny pakiet. Numer idio.. masz wybrany! czytać sie naucz ! inny kod jest na dodawanie a inny na sprawdzanie! oba roznia sie od krótkiego kodu *104#, nimjuz nic nie zrobisz! dodaj sobie 5 numerow z plusa i ciesz sie darmowymi rozmowami, a kod na sprawdzenie numerów? Odsyłam do google 😉 umiesz obsługiwac fona, naucz sie obsługiwać googla

• Anonymous
      Guest

[quote]Siema ej ma ktos moze kod zeby wyłączyc ten bezlik ?? Jak ktos ma to napiszcie mi kod na gg 6211001… Z gory wielkie dziki [/quote]

http://www.google.pl – tutaj są wszystkie kody, nawet do tarcz antyrakietowych ;P

• Anonymous
      Guest

tak dla informacji… aby usunąć bezlik do 5ciu należy pousuwać każdy numer po kolei kodem *104*00*nr_tel#

• Anonymous
      Guest

wyslalam tylko raz kod i to jeszcze na darmowy nr a zamiast tego to mi uaktywnili bezlik do 5 i teraz co miesiac sami mi odcigaja kase bez mojej zgody 😳

• Anonymous
      Guest

Witam. Ja sobie uaktywnilam darmowy nr do pieciu ale on dziala tylko do jednej osoby a jak sprawdzam stan to niby powinnam do trzech nr miec darmowe. Czy moze mi ktos pomoc???

• Anonymous
      Guest

jak wyłonczyc bezlik romuw pomuszcir

• Anonymous
      Guest

Hej. Bezlik do 5 usuwa się usuwając każdy z 5 numerów osobno. Potrzebny do tego kod: *104*00*48(numer)#. Jeżeli masz wybranych 5 numerów, musisz wysłać taki kod 5 razy. Tyle 😉 Pozdrawiam.

• Anonymous
      Guest

Hej wiecie może jakim kodem wyłączyć ten pakiet na bezlik rozmów po minucie rozmowy??l

• Anonymous
      Guest

ej mam pytanie jak sie aktywuje bezlik sms-ów do wszystkich w plusie ?? jaki kod ?? 😀

• Anonymous
      Guest

UWAGA!!!
      DLA TYCH CO JESZCE NIE WIEDZĄ, JAK USUNĄC BEZLIK:

Aby usunąć
      Wybrany Numer należy wpisać w telefonie krótki kod, podając w jego treści Wybrany Numer: *104*00*48# (np.: *104*00*48XXXXXXXXX#,
      gdzie X oznacza kolejne cyfry numeru telefonu w sieci Plus) i wcisnąć przycisk „zadzwoń”. Usunięcie Wybranego Numeru następuje najpóźniej w ciągu 24 godzin
      od momentu otrzymania przez Polkomtel S.A. krótkiego kodu. O usunięciu Wybranego Numeru Abonent MIXPLUS zostanie powiadomiony zwrotną wiadomością
      SMS.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Czy prawdą jest, że usunęli z Simplusa Bezlik? Jeśli tak to sieć Plusa pewnie będzie dalej traciła klientów. Era wciąż ma 1000 minut w sieci za 9,08 zł, w ramach Tak-taka. Orange podobny pakiet ma za 10 zł. Czy zatem Plus jest jednym operatorem bez tanich rozmów w sieci?

• Anonymous
      Guest

wiecie jak wylacvzyc bezlik ale 1numer i wbic iny numer

• Anonymous
      Guest

jaki jest kod na bez;lik do pieciu

• Anonymous
      Guest

Hej jaki jest kod na sprawdzenie swoich wybranych numerów w bezlik …

• Anonymous
      Guest

Ej jak uaktywnic bezlik rozmow ?? ….

Z góry dzięki … 😛 :lol :lol

• Anonymous
      Guest

Ludzie jak nie macie włączonego bezlik do 5 to się cieszczie bo potem tego nie del. . .

• Anonymous
      Guest

Ej ludzie jak się liże wordże na stojąco? ;O

• Anonymous
      Guest

Mój swobodny numer utracił ważność i wczoraj około godziny 23 chciałam aktywować go na nowo. Napisali, że moje zlecenie jest przetwarzane i mam poczekać na sms potwierdzający z tym, że do teraz go nie dostałam. Postanowiłam sprawdzić czy mam aktywowaną usługę wpisując *104# ale mi przyszło, że nie mam żadnych numerów. Już od paru miesięcy używam swobodnego numeru i nigdy nie miałam takiego problemu. Co powinnam zrobić? Poczekać czy zamówić usługę jeszcze raz?

• Anonymous
      Guest

dzieki pomogliscie mi z tym bezlikiem niezniernie 🙂

• Anonymous
      Guest

Ej czemu jak pisze kody to mi pożera z konta. ??

• Anonymous
      Guest

siema. mam pytanie : czy w mixplusie jest usługa : darmowy numer – gdzie mogę gadać i pisać z jedną osobą ?

• Gogers
      Member
      Liczba postów: 1

Hej. Mam pytanie. Deaktywowałam numer w bezliku do 5-ciu. Minęło już trochę czasu i chciałam wykupić darmowy numer do numeru, który wcześniej znajdował się w bezliku. Nie wchodzi mi kod;/ przychodzi mi sms „Rodzaj numeru Swojaka nie pasuje do taryfy” Wie ktoś, co zrobić w tej sytuacji? Za pomoc z góry dziękuję 🙂

• Anonymous
      Guest

wpiszcie w klawiaturę telefonu *110# i zadzwońcie. tu macie wszystkie wasze usługi, które są dostępne, które chcecie aktywować , czy dezaktywować …
      „Polska to kraj debili.”

• Anonymous
      Guest

ale jesteście wszyscy beznadziejni…

• Anonymous
      Guest

Ludzie to tak ma być;]
      *104*11*48nr*******# i tyle ;p
      Ania jestem
      ! .. Mam dopiero 14 lat a wiem więcej niż wy żal;/

• Anonymous
      Guest

Boże, wpiszcie *110# – tam jest e-bok. Macie wszystkie pakiety jakie są i poprostu odpowiadacie cyframi. !!!!! ;]]

• Anonymous
      Guest

*104*01# pod tym kodem macie numery ktore macie juz uaktywnione w usłudze bezlik do 5

• Anonymous
      Guest

hej ;p bo mam mały problem. zrobiłam sobie bezlik rozmów i juz aktywowałam. No i dzwonie do kuzynki i mi kase pobiera z konta i nie weim czemu , jest chyba że za 1 minute pobiera a potem nie ???? !? zżarło mi 58 gr. i co jak bym gadała 15 minut o by mi normalnie kase zżarło bo jna to jak narazie wskazuje. Ku*wa mać no.. xD Pomóżcie prosze ;****

• Anonymous
      Guest

EJ ale moja mama też ma tak że nie może uruchomić bezlika.
      Ponieważ.:
      1.W nowych ofertach nie ma już bezlika(MixPlus)
      2.TAk jak wyżej ktoś napisał że za 1 min mu pożera tak 29 gr bo teraz jest taka nowa umowa

• Anonymous
      Guest

hej jak wył bezlik rozmów bo za sekunde bierze mi 89 gr juz tak nie chce pomocy

• Anonymous
      Guest

trzeba zadzwonić pod *110# jak poajwi sie lista, wybrać 4 i dać ok; z kolejnej listy wybrac 2 – dezaktywacja i dac ok

Viewing 65 reply threads
Reply To: Bezlik Rozmów również w MixPlusie
Your information: