Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Bezlik Rozmów również w MixPlusie
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest5 września 2010 at 18:15Liczba postów: 137277mi zabrali 10 zł za pierwszy numer, a za drugi… też!! a przeceiż miało być do 5-ciu za 10 zł… wcześniej był darmowy nr rozmowy + smsy, teraz tylko rozmowy ;/
beznadzieja…pisałam z darmowym numerem bez przerwy sms i dzwoniłam za dyszkę, teraz nie mam nic na koncie bo nie wiedziałąm o zamianie „darmowy nr” na jakieś poj****e „bez liku” -
Anonymous
Guest27 października 2010 at 18:31Liczba postów: 137277Ludzie po ch** wam kody?? Wejdźcie w eBOK ( *110#).Tam możecie dowolny pakiet aktywować,dezaktywować i sprawdzić czy jest ważny i do kiedy. Jak dla mnie BEZLIK jest ok. Ja mam BEZLIK ROZMÓW a że wszyscy (prawie znajomi ) są w plusie to mogę nawijać cały dzień 😛 Jak dzwonię do siory to gadamy po 3-4 godziny (zestaw słuchawkowy) a płacę 0.58 gr za pierwszą minutę 😛
-
Anonymous
Guest28 października 2010 at 10:35Liczba postów: 137277 -
Anonymous
Guest10 listopada 2010 at 19:24Liczba postów: 137277ktos pisał że w eBOK-u(*110# (darmowe )) można aktywowac i deraktywowac wszystkie uslugi. weszlem, bezlik rozmów pod 5 to wchodze: 1 aktywacja 2 sprawdzenie(okres ważności) 0 koniec(w sensie rozmowy) i * powrót
a o DEZAKTYWACJI niema żadnej wzmianki to jest po prostu naciąganie na kase ja prawie wogule nie dzwonie wiec mi to nie potrzebne ale co miesiąc i tak trzeba płacic -
Anonymous
Guest11 listopada 2010 at 08:46Liczba postów: 137277zgadza się ,zmieniają kody nie powiadamiaja o tym , tak przez przypadek właczylam gó…ego bezlika rozmow, w dodatku w 1 miesiacu na poczatku i na koncu 2 razy pobrali mi kase, teraz od godz probuje wylaczyc bezlika i dostaje sms ” problemy z siecia” hehhe żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Anonymous
Guest22 listopada 2010 at 13:39Liczba postów: 137277Mam pytanie czy ktoś wie jak usunąć usługę bezlik rozmów piszcie czekam …Mój e-mail predator19@poczta.onet.pl
-
Anonymous
Guest27 grudnia 2010 at 17:08Liczba postów: 137277Patrząc na komentarze nadal uważam, że telefon komórkowy winien być dozwolony osobom po wyżej 18 roku życia…. Zazwyczaj wyśmiewam takie komentarze i odsyłam do wyszukiwarki Google, ale dla was dzieci NEO zrobię wyjątek, otóż płacisz raz za 5 nr, czyli 5 numerów = 10 zł, tylko za rozmowy, bo na SMS jest inny pakiet. Numer idio.. masz wybrany! czytać sie naucz ! inny kod jest na dodawanie a inny na sprawdzanie! oba roznia sie od krótkiego kodu *104#, nimjuz nic nie zrobisz! dodaj sobie 5 numerow z plusa i ciesz sie darmowymi rozmowami, a kod na sprawdzenie numerów? Odsyłam do google 😉 umiesz obsługiwac fona, naucz sie obsługiwać googla
-
Anonymous
Guest27 grudnia 2010 at 17:10Liczba postów: 137277[quote]Siema ej ma ktos moze kod zeby wyłączyc ten bezlik ?? Jak ktos ma to napiszcie mi kod na gg 6211001… Z gory wielkie dziki [/quote]
http://www.google.pl – tutaj są wszystkie kody, nawet do tarcz antyrakietowych ;P
-
Anonymous
Guest25 stycznia 2011 at 12:12Liczba postów: 137277UWAGA!!!
DLA TYCH CO JESZCE NIE WIEDZĄ, JAK USUNĄC BEZLIK:Aby usunąć
Wybrany Numer należy wpisać w telefonie krótki kod, podając w jego treści Wybrany Numer: *104*00*48# (np.: *104*00*48XXXXXXXXX#,
gdzie X oznacza kolejne cyfry numeru telefonu w sieci Plus) i wcisnąć przycisk „zadzwoń”. Usunięcie Wybranego Numeru następuje najpóźniej w ciągu 24 godzin
od momentu otrzymania przez Polkomtel S.A. krótkiego kodu. O usunięciu Wybranego Numeru Abonent MIXPLUS zostanie powiadomiony zwrotną wiadomością
SMS. -
-
Anonymous
Guest14 kwietnia 2011 at 14:41Liczba postów: 137277Mój swobodny numer utracił ważność i wczoraj około godziny 23 chciałam aktywować go na nowo. Napisali, że moje zlecenie jest przetwarzane i mam poczekać na sms potwierdzający z tym, że do teraz go nie dostałam. Postanowiłam sprawdzić czy mam aktywowaną usługę wpisując *104# ale mi przyszło, że nie mam żadnych numerów. Już od paru miesięcy używam swobodnego numeru i nigdy nie miałam takiego problemu. Co powinnam zrobić? Poczekać czy zamówić usługę jeszcze raz?
-
Hej. Mam pytanie. Deaktywowałam numer w bezliku do 5-ciu. Minęło już trochę czasu i chciałam wykupić darmowy numer do numeru, który wcześniej znajdował się w bezliku. Nie wchodzi mi kod;/ przychodzi mi sms „Rodzaj numeru Swojaka nie pasuje do taryfy” Wie ktoś, co zrobić w tej sytuacji? Za pomoc z góry dziękuję 🙂
-
Anonymous
Guest26 grudnia 2012 at 14:58Liczba postów: 137277hej ;p bo mam mały problem. zrobiłam sobie bezlik rozmów i juz aktywowałam. No i dzwonie do kuzynki i mi kase pobiera z konta i nie weim czemu , jest chyba że za 1 minute pobiera a potem nie ???? !? zżarło mi 58 gr. i co jak bym gadała 15 minut o by mi normalnie kase zżarło bo jna to jak narazie wskazuje. Ku*wa mać no.. xD Pomóżcie prosze ;****
-
-
AuthorPosts