Start › Forum › Sprzęt › Nawigacje GPS › AutoMapa podsumowuje 2014 rok na polskich drogach
-
AuthorPosts
-
-
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: AutoMapa podsumowuje 2014 rok na polskich drogach
-
Anonymous
Guest15 stycznia 2015 at 19:25Liczba postów: 141150Czym się chwalić, jak urząd utrzymywany z pieniędzy podatników, a dane dostali za darmo. No ale trzeba im przyznać że mapa aktualizowana prawie regularnie, co dwa miesiące , drogi krajowe i wojewódzkie na bieżąco nanoszone poprawki. Tylko po co te budynki 3D, w jaki sposób ma mi to pomóc w dotarciu do celu. Od razu to wyłączam bo tylko zastawia mapę. Bardziej od tego przydałyby się tablice drogowe jak w iGO czy TomTom. Nie mam na myśli aby były drogowskazy na Pierdziszewo Dolne, ale na węzłach autostradowych to nawigację to ułatwia. Nie trzeba się wpatrywać w asystenta pasa ruchu.
-
Świerklany – Mszana, a nie Mszawa 😉
AM powinna stanieć, albo chociaż dawać możliwość aktualizacji w dowolnym terminie. Teraz aktualizacja się liczy od ostatniej, czyli jeśli prawie rok nie aktualizowałem, to jak kupię teraz aktualizację, to będzie ważna tylko kilka miesięcy – bez sensu. Zrezygnowałem, bo do radarów lepiej nadaje się Yanosik, a w smartfonie można mieć inne darmowe mapy, też pozwalające dojechać do celu.
-
-
AuthorPosts