Start Forum Sprzęt Android ASUS ZenFone Zoom – smartfon z 3-krotnym optycznym zoomem w Europie

Viewing 2 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Firma ASUS zaprezentowała w Berlinie kolejnego członka rodziny ZenFone – ZF Zoom, najsmuklejszy na świecie smartfon wyposażony w 3-krotny zoom optyczny firmy Hoya. Obiektyw składający się łącznie z dziesięciu elementów, systemu optycznej stabilizacji obrazu oraz laserowego auto-focusu, gwarantuje wyjątkową ostrość i najwyższą jakość zdjęć.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: ASUS ZenFone Zoom – smartfon z 3-krotnym optycznym zoomem w Europie

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141130

Mam tablet tej firmy… niestety z androidem i to był moj najwiekszy błąd:( kilkanascie razy musiałem go resetowac i od nowa aplikacje instalowac 🙁 co jakis czas sie zawiesza zamula 🙁 nastepny bedzie z windowsem… widze ze asus wzorował sie na mojej lumi 1020 ,ale czy napewno bedzie sie z nia rownał ??? narazie czekam godnego nastepce i nie moge znalezc …. oczywiscie bez androsyfu … odkad mam WP to nie wyobrazam sobie powrotu do androsyfa … czekam rowniez na aktualzacje Lumi do W10 🙂 podobno W10 miazdzy andruta… pozdrawiam

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141130

jak Ci się zawiesza to oddaj go na serwis bo starego androidowca w balona nie zrobisz , ja miałem mnóstwo smartfonów i tabletów z androidem i NIGDY nie mam problemu.Prędzej Ty się chłopie zawiesisz niż u mnie android

Viewing 2 reply threads
Reply To: ASUS ZenFone Zoom – smartfon z 3-krotnym optycznym zoomem w Europie
Your information: