Start › Forum › Inne › Programy do pobrania › Aplikacja Getin Mobile z opcją przechowywania paragonów
-
AuthorPosts
-
-
Przechowywanie papierowych wersji paragonów, niezbędnych przy reklamacji lub chęci zwrotu towaru, to uciążliwa konieczność. Łatwo je zgubić, istnieje też ryzyko, że z czasem wyblakną lub zniszczą się. Getin Bank ma na to proste rozwiązanie.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Aplikacja Getin Mobile z opcją przechowywania paragonów
-
Anonymous
Guest5 grudnia 2013 at 15:49Liczba postów: 141091No jak sielsko, anielsko. Jestem pewien, że również w kategorii „Długość oczekiwania na zgłoszenie się konsultanta w serwisie telefonicznym”, jak również „Niekompetencja konsultantów” ten bank nie miałby sobie równych. (mój rekord oczekiwania na zgłoszenie to ok. 25 min, za to najszybciej odebrano moje połączenie po prawie 13 minutach. Może ktoś ma lepsze wyniki?)
-
Anonymous
Guest5 grudnia 2013 at 16:23Liczba postów: 141091I znowu pod przykrywką rewolucyjnych rozwiązań dla użytkowników bank otrzyma teraz oprócz informacji o punkcie w którym dokonujemy płatności (tak jest przy każdej płatności kartą), to jeszcze będzie wiedział co kupujemy, pewnie niedługo będzie funkcja – przechowaj paragon kolegi 🙂 Żeby bank wiedział co kolega kupuje.
-
-
AuthorPosts