Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Analiza opłat za przeniesienie numeru

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Klienci indywidualni są gotowi zapłacić średnio 34 zł za zachowanie numeru telefonu komórkowego. Prezes UKE przedstawił kompleksową analizę obejmującą wysokość jednorazowej opłaty za przeniesienie przydzielonego numeru przy zmianie operatora oraz praktykę europejską w tym zakresie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137158

opalata za przeniesienie nr kom/stacjo i powinna wynosic tyle ile utrzymanie linii w tp 30pln netto tj 36,60 brutto..powyzej tej sumy oplata jest niestety juz za wysoka.moim zdaniem przeniesienie nr powinno sie odbywac w 48h dla kom i 5 dni roboczych dla nr stacjo.to realne wymagania i ceny

• Anonymous
      Guest

W Orange to kosztuje bodajże 61 zł. da się przeżyć. Myślę jednak,że stopniowo ta usługi powinny tanieć, nie tylko w Orange ale u wszystkich opów

• Anonymous
      Guest

dostałem fakture z opłatą 70zł netto za przeniesienie numeru przed zakończeniem umowy. Dodatkowo notę obciążeniową za przedterminowe zerwanie umowy w formie przelewu bez faktury.

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Ja za przeniesienie numeru do Tak Taka zapłaciłem 20 zł z tym, że był to opłata za kartę sim, którą i tak od razu przelali mi na konto. Więc wyszło na to, jakbym je sam sobie doładował.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Analiza opłat za przeniesienie numeru
Your information: