Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Analityk: o wyborze operatora decyduje głównie cena
-
AuthorPosts
-
-
Krajowy rynek telefonii komórkowej należy do najsilniejszych w Europie. W Polsce działa już prawie 60 mln kart SIM, ale o klientów konkuruje stosunkowo duża liczba operatorów. Telekomy starają się przyciągnąć klientów nie tylko ceną, lecz także dodatkowymi usługami. Sprzedaż w pakiecie wzmacnia lojalność klientów. Coraz więcej osób i firm decyduje się na nieograniczone oferty w ramach stałej opłaty miesięcznej.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Analityk: o wyborze operatora decyduje głównie cena
-
Anonymous
Guest4 września 2015 at 08:07Liczba postów: 141110 -
Anonymous
Guest4 września 2015 at 12:21Liczba postów: 141110@Uka Jeśli masz na myśli Play, to powiem Tobie, że mam abo w tej sieci i jakoś nie narzekam. Nawet jadąc w Polskę można skutecznie poradzić sobie z problemem zasięgu przy braku przekaźników Play, przełączając się na stałe na któregoś z operatorów. Na jakość też nie narzekam. Proponuję zmienić telefon jeśli ktoś ma problemy. Mam kolegę w Orange, z któym ciężko jest się dogadać z winy jego aparatu. Bo nie tylko ja mam problem zrozumieć co do mnie mówi, a ze słuchem nie mam problemów.
Pozdrawiam. -
Anonymous
Guest5 września 2015 at 10:51Liczba postów: 141110re do gośc:
bardzo mało jeździsz po Polsce lub nie wysiadasz z samochodu.
Wystarczy posiedzieć na wsiach oddalonych od dużych miast o 4 km i zasięgu nie ma wcale. A roaming playa to padaka na 100% działa tylko tam gdzie zasięg jest TYLKO w miastach i na trasach. Wiem , ze operator play robi małolata i zaślepionym fanom wodę z mózgu ale warto zobaczyć ,że nie jesteś tylko Ty ale są inni ludzie którym syf playa nie pasuje bo to badziew. Sam mam abo play i tylko się kończy i na razie, na stałe ustawiłem plusa w tel. i zrywa itd w tym samym telefonie karta sim plusa oryginalna: gra że aż huczy.
Play =biedronka sieć dla biedoty i gówniarstwa wszelakiego co nie dzwoni a sieci na necie tylko! -
Anonymous
Guest6 września 2015 at 18:33Liczba postów: 141110 -
Anonymous
Guest6 września 2015 at 21:51Liczba postów: 141110Ogólny wniosek o zasięgu Play i jakości połączeń: najbardziej na to narzekają pracownicy innych sieci. Pytanie: skoro robią w innych sieciach to nie mają służbowych? Po co używają telefony z playa? 🙂
Ps. Może Play coś miesza i jak widzi że rozmawia przez telefon w ich sieci pracownik innej to połączenie zrywa? 😀
-
-
AuthorPosts