Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Alcatel OT-808 telefon z wyglądem netbooka

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 698

Sagem nie jest jedynym francuskim producentem telefonów komórkowych, który przedstawił ostatnio nowy model. Na stronie stowarzyszenia Bluetooth SIG możemy znaleźć informację na temat telefonu OT-808.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Pitoyable! Za późno, ekranik zbyt malutki… :((

• Anonymous
      Guest

Ta, alcatel sie obudził, trońke za późno, ten model jakby pojawił sie ze dwa lata temu , no to moze mozna by powiedziec ze jest fajny .

• Anonymous
      Guest

telefon jest mega fajny mam go osobiście przywiozłam go ze stanów i jest super fajny, funkcjonalny i pasuje do każdej kobiety bo ma wygląd puderniczki lub lusterka 😀

• Anonymous
      Guest

telefon jest naprawde fajny osobiście go mam przywiozłam z Angli. Ma wiele funkcji jest naprawde spoko. 😉 🙂 😀

• Anonymous
      Guest

Jeszcze nie mam tego tel, ale mam zamiar go zakupić. Mam tylko pytanie. Czy jego wyswietlacz jest taki ciemny? czy to jest juz ustawione na najjaśniejsze?

• Ginko
      Member
      Liczba postów: 104

Już jest dostępny w Polsce…

• Anonymous
      Guest

w razie czego zapraszam do kupna go w erze 🙂 tel 608 066 697

• Anonymous
      Guest

W realu do 17.05.2011 jest za 299 zł zapraszam

• Anonymous
      Guest

Czy można wgrać polskie menu ?

• Anonymous
      Guest

ma polskie menu i aplikację do czytania e-booków txt (kodowanie UTF-8 pozwala widzieć polskie znaki)

• Anonymous
      Guest

fajny,ale mam na oku inny
      … taki już miałam

• Anonymous
      Guest

Mam tą komórkę w obecnej chwili i uważam ,że tylko wygląd jest interesujący 🙂 Menu nie ma nic interesującego.Owszem jest dostęp do stron internetowych,ale trzeba sobie za to zapłacić …
      WiFI jakby było komórka byłaby ideałem, gdyby karta pamięci się nie zawieszała,na ekranie zewnętrznym ustawić inny opis niż Alcatel….Mógłby aparat mieć więcej pixeli.
      Ma trochę swoich wad .

• Anonymous
      Guest

Telefon jest dobry ale nie odtwarza filmów z youtube co mi przeszkadza,bo lubie oglądać filmy na youtube. Po za tym nie można uporządkować zdięć na karcie pamięci co jest do bani, bo zdięcia mam pomieszane a tego nie lubie. Pisze sie super, ma super zasięg.

Viewing 13 reply threads
Reply To: Alcatel OT-808 telefon z wyglądem netbooka
Your information: