Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Aktualizacja: Samsung Galaxy i5700 otrzyma aktualizację do Androida 2.1

Viewing 24 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 1098

Serwis Telix.pl dotarł do informacji związanej z aktualizacją oprogramowania dla modelu Samsung Galaxy. Drugi telefon koreańskiego producenta oparty na systemie operacyjnym stworzonym przez Google otrzyma aktualizację do Androida 2.1.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141111

I połowa Q2 czyli od kwietnia do czerwca tak? No to sobie poczekamy ^^

• Anonymous
      Guest

A o które Galaxy chodzi? Bo o I7500 oraz o I5700 mówi się galaxy…

• Anonymous
      Guest

"Pierwszy telefon koreańskiego producenta oparty na systemie operacyjnym stworzonym przez Google"

czyli to będzie mój i7500 a nie żaden i5700

• Anonymous
      Guest

Pewnie kaczka dziennikarska albo przeciek kontrolowany aby sprzedać jak najwięcej starych telefonów przed wypuszczenien Galaxy2

• Anonymous
      Guest

Jesli tak naprawde Galaxy nie dostanie ulepszonego systemu

a co chwile wyskakujace newsy ze "za chwile" galaxy

dostanie lepszy system beda zwyklym mamieniem i

oszukiwaniem klientow to … Telix bardzo starci dla mnie

przynajmniej wizerunku… Jesli ten news bedzie fake to

lepiej zeby wcale go nie bylo i lepiej go usuncie bo wstyd…

• Anonymous
      Guest

Aktualizację mają dostac i Galaxy i Spica.

Niedługo na rynku ma się pojawić nastepca tego pierwszego, czyli Galaxy2, który to chodził będzie na początku na Androidzie 2.1 oto jego fotka: http://pic.gsmarena.com/vv/newsimg/10/01/galaxy-2-
      monte-rumors/big.jpg

• Anonymous
      Guest

Kolego Szalony telefon jako modem już działa wystarczy zainstalować pdanet 😉

• Anonymous
      Guest

Ktos juz kiedys wysnul teorie, ze specjalnie tak wszyscy producenci ociagaja sie z aktualizacjami. W razie czego, to przeciez wychodza, ale ze z mega opoznieniem i czesc ludzi zdecyduje sie (w ich mniemaniu) na nowszy model, to juz czysty przypadek ;] Zobaczcie sami, taka sama sytuacja w HTC (Magic, Hero). Apple chociaz wypuszcza updatey jednoczesnie do wszystkich trzech modeli. Byla wprawdzie plotka, ze OS 4.0 ma ominac iPhone 1gen, ale narazie, to nie widac w ogole OS 4.0 😉

• KamilBakowski
      Member

@i7500, informacja przedstawiona nie jest kaczką dziennikarską.

Przepraszam za zaistniałe wątpliwości, aktualnie co do i7500 nie mamy potwierdzonych informacji, małe zamieszanie wynikło z faktu, że zarówno i5700 jak i i7500 w Polsce sprzedawane są pod jedną nazwą.

Miejmy jednak nadzieję, że jeśli i5700 otrzyma aktualizację, to starsza wersja Galaxy będzie ją również posiadała 🙂

• KamilBakowski
      Member

Aktualnie nie mamy żadnego oficjalnego stanowiska firmy Samsung w sprawie związanej z modelem Galaxy i7500.

• Anonymous
      Guest

No i moje obawy się potwierdziły. Tylko gdzie tu logika… Do słabszego aparatu aktualizacja będzie – do lepszego nie.

• Anonymous
      Guest

Akurat proca, ma lepszego i5700 (800 MHz kontra 528 MHz). Cala reszta (np RAM czy technologia wyswietlacza) gorzej.

• Anonymous
      Guest

to jakas kpina to ostatni samsung jakiego kupilem…. gdzie zainteresowanie klientem… widac ze przedstawiciele firmy nie wybiegaja w przyszlosc

• Anonymous
      Guest

Pewnie liczy sie nie tylko kompatybilnosc procka ale tez jego moc. Nie oszukujmy sie flash to jednak troche kopa potrzebuje i tu roznica 800vs. 528mhz jeszcze jak jest wiekszy ekran moze byc wlasnie powodem przez ktory i7500 nie doczeka updatu.

• Anonymous
      Guest

tylko dlaczego na hero A 2.1 działa i to całkiem dobrze? wychodzi na to ze samsung ma nas gdzies ^^

• Anonymous
      Guest

Brzmi jak niezla bujda bo żaden Kies ani PC Studio nie wykrywa i nie obsluguje i5700 – wykrywa co najwyzej jego karte SD. Wiec nie wiem jak oni by chcieli wykonac tym softem upgrade systemu…

• Anonymous
      Guest

Wykrywa i jeden i drugi tylko debugowanie usb trzeba włączyć, a po wykryciu jest info że te urządzenie ma tylko możliwość aktualizacji przez kiesa i pc studio

• Anonymous
      Guest

Ja mam nieoficjalny 2.1 jest niebo lepszy niż 1.5, klawiatura nie przycina, moge odbierać przez bluetooth tylko wysyłać nie chce działa ogólnie szybciej, tylko kicha z tym że partycje zamienili i jest mniej miejsca na aplikacje

• Anonymous
      Guest

Na razie GALAXY GT-I5700 wer.opr.1.5, to lekkie nieporozumienie, nie działa z nim żadne oprogramowanie, to że New PC Studio wykrywa go, ale przecież NIC nie można w nim zrobić, bo krzyczy potem, że nieznane urządzenie. CZEKAMY na aktualizację oprogramowanie….

• Anonymous
      Guest

to fakt nic nie widzi telefonu 😡
      jezeli chodzi o aplikacje to
      —New_PC_Studio_1.5.1.10064_2.0
      – widzi tel ale nie obsluguje i5700 wiec sie nie polaczysz aby cos wgrac 😮
      — samsung aps
      – nie wybierzesz tego modelu same „wave-y” 😮
      —a kies:
      -kies widzi tylko karte i nie sciagniesz aplikacji czy gier przez polityke „google” 😮
      :lol :lol :lol :lol
      obecnie rejestruje sie na google przez telefon a nie przez kompa bo to chyba niemozliwe a przeciez powinno byc takie wygodne!!!!

• Anonymous
      Guest

jedyna metoda to chyba odblokowac aplikacje nie podpisane w tel i ladowac z netu na karte pamieci i instalowac ale czy w srodowisku play to sie uda zobaczymy 😎

• Anonymous
      Guest

Ja mam samsunga galaxy i5700 z androidem 1.5 przez New PC Studio mi wykrywa
      i kartę i jak ustawie debugowanie usb też mi wykrywa ale jak chce aktualizować telefon to mi pisze że aktualizacja jest nie wymagana. A na samsungu Kies mi wyskakuje komunikat że nie obsługuje tego telefonu. I nie mam jak se aktualizować jedynie przez odina ale to jest bardzo ryzykowne jak może mi ktoś pomóc to bardzo proszę napisać mi na GG nawet jak jestem niedostępny oto nr: 1325042. Nie wiem czy to od czegoś zależy ale telefon był brany z Play.

• Anonymous
      Guest

MAM PROBLEM Z PODŁĄCZENIEM TELEFONU POD KIES NIE MOŻE GO WYSZUKAĆ CO JEST PRZYCZYNĄ ?
      POZDRO 😀

• Anonymous
      Guest

To aktualizowanie tego telefonu jest takie zrypane!!! Człowiek chce sobie poprostu zaktualizować androida a tu ani przez kies ani przez Samsung pc studio! A na tych odinach i tym tego typu rzeczach sie nie znam i jest sie w kropce.

Viewing 24 reply threads
Reply To: Aktualizacja: Samsung Galaxy i5700 otrzyma aktualizację do Androida 2.1
Your information: