Start Forum Sprzęt Samsung 8-megapikselowy Samsung Pixon wchodzi do sieci Era

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Samsung Pixon – telefon o grubości 14,9 mm z wyświetlaczem dotykowym i aparatem fotograficznym o rozdzielczości 8 megapikseli już dostępny w Polsce. Pixon przypomina prawdziwy aparat fotograficzny nie tylko wyglądem, ale także możliwościami.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137185

Cos mi sie wydaje ale ten tel niema chyba Wifi oraz Win.mobile..? ten windows bym przebolal ale wifi??

• Anonymous
      Guest

Nie ma to jest "zwykły" telefon, a właściwie aparat fotograficzny z telefonem. WM ma Omnia.

• Anonymous
      Guest

Wszyscy zachwycaja sie dotykowcami.Ale tylko iphon ma czujnik ciepla.I jak sie dotyka palcem wszystko idealnie dziala.Pozostale omnie ,htc czy samsungi niemaja takiej funkcji.Sa dotykowe ale na innej zasadzie -docisku.Np palca czy stylusa.I tos ie juz takniesprawdza.A w tym modelu mimo 8 mp dalej brak lampy ksenonowej.Juz nawet nokia n82 mimo 5mp zrobi ladniejsze zdjecie.

• Anonymous
      Guest

A gdzie wi-fi ,divix player,gps ?

• Anonymous
      Guest

co by nie mówić, bardzo ciekawy telefon z doskonałym aparatem, co łatwo zauważyć oglądając zdjęcia zrobione przez tego fotografa

• Anonymous
      Guest

telefon BARDZO ŁADNY wizualnie – i sprzętowo też ok – NO I APARAT… jednak MOIM ZDANIEM samsungi robią NAJŁADNIEJSZE zdjęcia – mam Z170 i jego 1,3MPx bije jakością 3MPx SE i Nokii!

• Anonymous
      Guest

hoho to Era zaszalala:) i bardzo dobrze:) mi zostalo jeszcze pol roku i nowy aneks moze sie skusze na ten wlasnie model:):) nie no bardzo fajnie ze ciagle cos wprowadaja

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

Ile i w jakich ofertach kosztuje? Fakt, nie ma wifi, ale telefon robi wrażenie.

• Anonymous
      Guest

no no ?? i tu mnie Samsung mile zaskoczył 🙂 chociaż wifi teraz to robi się standard w telefonach, szkoda, że u nas nie sprzedają Sagema my519x skromniutki, malutki telefonik z wifi i aparatem 3,2 Mp 🙂

• Anonymous
      Guest

elo elo mam pytanko, czy Samsung Pixon ma taki "długopiik" do ekranu? chyba wiecie oco mi chodzi. 😛

Viewing 10 reply threads
Reply To: 8-megapikselowy Samsung Pixon wchodzi do sieci Era
Your information: