Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 500 SMS-ów extra: Jesienna Fresh kampania (video)

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Play zaprezentował nową kampanię reklamową swoich produktów Play Fresh na kartę.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: 500 SMS-ów extra: Jesienna Fresh kampania (video)

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141093

Ta reklama to oszustwo. Przecież wg UKE Play w pociągach nie ma zasięgu:)

• Anonymous
      Guest

hahaha ja mam w heyah 1000sms za 9zl i konto wazne rok po wyslaniu kazdego z nich hahahaha play lezy i kwiczy

• Anonymous
      Guest

Inszy. Coś taki zdziwiony? To nie pierwsze kantowanie i wciskanie kitu od plejaka. Tak ta siec ma w standardzie. * ABC, W Heyah masz 1000sms? Hmm..a ja mam 1400sms w Orange 🙂

• kaz
      Member
      Liczba postów: 618

@Inszy.W pociągach może nie ma, ale na peronie ma.

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1304

Lepiej gdyby dali minuty do innych sieci

• Anonymous
      Guest

Abc-> Nie będę wskazywał, bo go nie ma. Podałem przybliżoną liczbę wysłanych smsów do różnych sieci za 9 zł. Paaa ;-p

• Anonymous
      Guest

@Abc: przecież w pre-paidzie Orange jest do wyboru cały wachlarz dodatkowych pakietów- oczywiście w zależności od posiadanej taryfy. Poza tym systematycznie wprowadzają też inne promocje, weź pod uwagę chociażby akcję z tajemniczymi kodami. Heyah ma atrakcyjną ofertę, ale od jakiegoś czasu niewiele się o nich mówi, no i ich oferty dotyczą tylko i wyłącznie pre-paidów. W orange poza tajemniczymi kodami wprowadzili przecież też obniżki na wybrane modele smartfonów (a przynajmniej w biznesie),a zatem sporo się dzieje.

• Anonymous
      Guest

dla doładowujących najlepszym rozwiązaniem są chyba i tak darmowe rozmowy w sieci po każdym doładowaniu za 30 zł 🙂

Viewing 8 reply threads
Reply To: 500 SMS-ów extra: Jesienna Fresh kampania (video)
Your information: