Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 29 groszy za GODZINĘ rozmowy –nowa oferta Tak Taka

Viewing 18 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Użytkownicy Tak Taka za godzinną rozmowę zapłacą tylko 29 groszy. Usługa Godzina za Grosze przygotowana została dla osób, które lubią długo rozmawiać i niewiele płacić.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

a do innych sieci 🙂 zonk!

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

Oferta wymiata po prostu. Takiego posunięcia się nie spodziewałem. Świetna oferta 😉

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Przepraszam za trochę spóźnione informacje, ale miałem wizytę u lekarza. Inna sprawa to mamy od dwóch dni bardzo poważne problemy techniczne. Pozdrawiam Andrzej

• Anonymous
      Guest

Era płaci Tp za połaczenie do sieci Tp 3 gr za połaczenie i za zakończenie 4 gr bez wzgledu na czas połaczenia a wiec 29 gr to nic specjalnego

• Anonymous
      Guest

Ciekawe kiedy ruszy do ataku ta zasr..a Pomarańcza ale Oni są beznadziejni. 🙁 tylko by brali i golili z kasy.

• Anonymous
      Guest

I to ma być odpowiedź na Play lipa totalna jestem od lat w tik taku ale widzę że trzeba spadać tam gdzie naprawdę jest TANIO!

• Anonymous
      Guest

jak dla mnie super :)))

• Anonymous
      Guest

Ta promocja pewnie potrwa krotko.Ja jeszcze nigdy z jedna osoba niegadalem tak dlugo przez fon.Od tego mozna dostac raka ptaka.

• Anonymous
      Guest

Byłem dzisiaj u fryzjera. TT też widzę podciął sobie grzywkę, żeby przyciągać spojrzenia magiczną stawką 0,29PLN.

• Anonymous
      Guest

BEZNADZIEJA-zamiast zrobic do wszystkich po 0,29gr to w sieci ludzie przejda do playa albo simplusa bo maja o niebo lepsza promocje!!!!!!!

• Anonymous
      Guest

Ech, wam dogodzić. 29 groszy nawet za godzinę rozmowy z każdymw sieci i na stacjonarne to źle? to nowe warunki istniejącego wcześniej pakietu, więc jak to porównać z nową taryfą play? dla ludzi, którzy mają znajomych w Erze ekstra sprawa, o wiele lepsza (dla nich) niż Play

• Anonymous
      Guest

Prawda jest taka, że pre-paid się dobiera pod kątem ilości znajomych w sanej sieci. Dla ludzi, któzy mają najbliższych w erze + stacjonarne (rodzina, praca itp.) to genialna sprawa. do tego proste i prawie darmowe – 1 pln miesięcznie to bardziej jak formalność niż opłata

• Anonymous
      Guest

No tak a w regulaminie pisze ze:

Oferta specjalna:

Godzina połączenia do Abonentów sieci Era, Użytkowników systemu Tak Tak i krajowych sieci stacjonarnych

w okresie: 26.03.2009 r. – 02.11.2009 r. (włącznie) a od 2 listopada znow 99 gr.

• Anonymous
      Guest

Zapomnieliście o jednej "malutkiej" rzeczy, że ta oferta dotyczy tylko Nowego Tak-Taka, a nie najbardziej popularnej taryfy HAPY !!!! – więc się tak nie podniecajcie bo ni ma czym.

• Anonymous
      Guest

Az strach pomyslec coby bylo gdyby nie pley?

• Anonymous
      Guest

no ja jestem w play tak taku simplusie i orange

i powiem tak taktaka ma juz kilka lat i jest ok pod warunkiem ze ma sie znajomych w tak taku.ale w pleju juz prawie 2 lata jestem i patrzac na wszystkie sieci jest super bo od poczatku jego stawki sa najnizsze .wejscie playa na rynek przelamalo zasady ustalone miedzy trzema pierwszymi sieciami .tylko dzieki tej sieci inne by niestracic klijetow podjely paniczna probe utrzymania klijetow. pozdrawiam adonaj@onet.eu

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem oferta świetna- dla ludzi, którzy dzwonią do ery i na stacjonarne. U mnie to zdecydowana większość znajomych. W obecnej sytuacji rezygnuję z wykupywania numerków za grosze, czy pakietów minutowych. 29gr za każde, nawet godzinne połączenie- tak tanio jeszcze nie było. Oferta aktualna do początku listopada…a do tego czasu wiele może się zmienić. Ani Play, ani Plus z 29gr/min do wszystkich- może nie uciekną. To mocny atak TT. I moim zdaniem- oferta znacznie korzystniejsza: godzina do wybranych w cenie minuty do wszystkich.

• Anonymous
      Guest

Hoho czyli oferta wazna cale 8 miesiecy bardzo dobrze. Wg mnie nei ma lepszej oferty wewnatrzsieciowej. Bez pakietow bez niczego proste zasady aktywacja co miesiac za zlotowke i dzwonimy po w/w numer jak tylko chcemy za jedna oplata super krok.

Viewing 18 reply threads
Reply To: 29 groszy za GODZINĘ rozmowy –nowa oferta Tak Taka
Your information: