Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 27 gr do wszystkich dużych sieci w Simplusie

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Użytkownicy Simplusa – „Twój profil” mogą skorzystać z nowego pakietu 30 minut. Kosztuje 8 zł i jest ważny przez 30 dni. Dzięki niemu połączenia do wszystkich, dużych sieci kosztują poniżej 27 gr.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135800

„Promocja ważna do 17 września 2010r” 😮

• Anonymous
      Guest

no to trzeba dzisiaj skorzystać, bo ta promocja jest na prawdę korzystna. plus co chwila zaskakuje nas ciekawymi promocjami, super

• Anonymous
      Guest

Promocja jest ważna jeszcze tylko do jutra, no masakra. Zanim ludzie się dowiedzą, już zdąży się skończyć.

• Anonymous
      Guest

Żenujące…

• Anonymous
      Guest

W tym Plusie to chyba słabi z matematyki pracują . Żeby zarobić 2,3 grosza na minucie trzeba zapłacić 8zł i do tego wygadać całe 30 minut. Bo jak wydzwonisz tylko 27 minut to juz straciles kupując pakiet. Co za żenada:)

• Anonymous
      Guest

hehehe po jakim czasie coś postanowili wprowadzić a i tak niezbyt super jest w dodatku właśnie promocja ważna do 17 września ?? czyli do jutra 😀 nie no ten Plus ostatnio szaleje… nic konkretnego.

• lukaaa1979
      Member
      Liczba postów: 9

szkoda ze darmowe marne 30 minut tylko dali a cos wiecej bo mało tego za 8 zł

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Czy poważnie promocja do 17 września? Nigdzie nie mogę znaleźć więcej konkretnego info. Dobrze, że w ogóle Simplus się ruszył w ostatnim czasie, ale obniżka imponująca nie jest. Ja wykorzystując na maxa podwójne doładowanie w Tak-taku, mam dwa razy więcej kasy do wykorzystania, inaczej mówiąc mam wszystkie usługi prawie o połowę taniej – nie tylko połączenia do dużych sieci.

• Anonymous
      Guest

Czyli pakiet można było wykupić do 17 września? Bardziej atrakcyjne są inne sposoby obniżenia kosztów, jak np. 10% za częśte doładowanie, choć np w TT można dostać dodatkowe 10% na wszystkie usługi (czyli koszt minuty spada do 26/27gr) za doładowanie na era.pl i nie trzeba często doładowywac.

• Anonymous
      Guest

Chyba nawet nie chodzi o to , że promocja jest jednodniowo, ale 30 minut za 8 zł? W orange One bonusy dostaje się przy każdym doładowaniu od 25 zł, a przewaga minut znacznie wyższa.

• Anonymous
      Guest

ja nie narzeka ładuje telefonik o miesiac za 30 zl i wykupuje 30 min za 8 zl do wszystkich dostaje 120 min do sieci plus kupuje smsy 600 za 5 zl i dostaje 60 zł na rozmowy i sms do sieci plus 60zl- jako pakiet do wykorzystania przez 2 tygodie nic wiecej mi nie potrzeba. Wystarczajaco duzo i nie ogtraniczam sie z polaczeniami awsze wystarcza. wiem ze jest jescze cos w sylu sms do wszystkich za jakas kwote ale mnie to nie interesi wiec nie uruchamiam.

Viewing 11 reply threads
Reply To: 27 gr do wszystkich dużych sieci w Simplusie
Your information: