Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 25 groszy za minutę w Heyah do wszystkich

Viewing 18 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W ramach Promocji „Przebieraj. Wybieraj” dla Użytkowników Heyah w ofercie „Taniej do Wszystkich”- polegająca na możliwości wykonywania tańszych rozmów do wszystkich polskich sieci komórkowych (z wyjątkiem Play) i na telefony stacjonarne minuta rozmowy od 16 marca to tylko 25 gr, wysyłania SMS do wszystkich za 15gr. Regulamin.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Jak widać przecieki dla zaprzyjaźnionych portali i zbyt szyba konferencja playa teraz mu się odbija czkawką. Brawa dla simplusa i heyah za szybką rekację, czekamy na orange i erę. A my klienci mozemy sie tylko cieszyć z tej wojny pre-paidów. Żal mi tylko abonamentowców.

• sebi997
      Participant
      Liczba postów: 1273

wszystko ok ale oferta hehayh jest oferta typu albo albo 25gr do wszystki oprocz play ale bez taniego internetu i polaczen zagranicznych albo 44gr do wszystkich oprocz play z tanim internetem i rozmowami zagranicznymi jesli ktos chce zaczac wojne to niech wprowadzi lepsza oferte od playa i to bez gwiazdek nie zapominajmy ze w naszym kraju jest juz ponad 2mln uzytkownikow play i nie nalezy ich dyskryminowac

• Anonymous
      Guest

To w czym problem.Olać wielka trojce i isc do Play-a.

• Anonymous
      Guest

Era już zareagowała – Heją. Nie łudźmy się – nikt z wielkiej trójki nie wprowadzi lepszej oferty od Playa, bo mu się to nie będzie opłacać.

• Anonymous
      Guest

dopiero po 147 minutach w danym miesiacu cena osiaga

29groszy (opalata 5,90 za uruchomienie), czyli lapa nadal

jest za freshem, W3 nadal w lesie, ja juz mam playa

• Anonymous
      Guest

@jojo wlasnie o tym chcialem napisac 😉 heayh znowu leci na efekt "najtaniej 25gr/min" , *ale jak zaplacisz 5,90 albo doładowujesz regularnie 50zl/msc

• Anonymous
      Guest

Nieźle, niby pakiet, ale naprawde tanio. co do Równej Taryfy – jak nazwa wskazuje tam nie ma pakietów, więc tego nie dodali. pewnie to początek akcji, na przygotowanei całej nowej taryfy potrzeba czasu

• Anonymous
      Guest

Mi się podoba oferta Play a to dlatego ze jest to oferta bardzo prosta. Żadnych gwiazdek, żadnych pakietów, wyjątków. Poprostu łatwe i przejrzyste. Wiadomo ile kosztuje minuta ile sms. A w innych taryfach kombinowanie czy użytkownik jest w sieci A czy B czy dzwonie w godz. szczytu czy poza, czy doładowałem konto określoną kwota, czy wykupiłem pakiet który aktywuje kolejny pakiet. Start Play był bardzo dobry potem zaczęli trochę kombinować z rożnymi pakietami dodatkami ale we Freschu powrócili do początków.

• Anonymous
      Guest

znowu mylący tytuł newsa 🙁

• Anonymous
      Guest

A ja nie pójdę do Play bo do mnie ludzie nie będą chcieli dzwonić, tak samo jak ja nie dzwonię dziś do Play’a…

• Anonymous
      Guest

to nowa wersja istniejącego już pakietu, gdzie minuta była za 40 groszy. inne warunki te same. trochę dzienniakrze przesadzają z tytułami, potem ludzie się dziwią. prawdziwa odpowiedź na play musi trochę potrwać, zresztą gdyby Play miał MTR taki jak inni to by nie mógł tak szaleć

• Anonymous
      Guest

Masz racje! Te 25 groszy nie jest do wszystkich!!

• Anonymous
      Guest

Ale to przez ten dziadowski Play zeruje na stawkach mtr jak mysz na brak kota…

• Anonymous
      Guest

Play się rozwija i burzy zmowę cenową W3 i TY z tego korzystasz i MASZ TANIEJ. KPW?

• Anonymous
      Guest

25gr w pakiecie Heyah zdecydowanie przebija ofertę Play’a Fresh. Moim zdaniem to pierwszy krok- na pewno odpowiedź od innych operatorów będzie. A taka równiejsza i niższa stawka w Play’u niestety nie zastąpi mega tanich wewnątrzsieciowych, od 3gr/min, które są choćby w TT czy Popie.

• Anonymous
      Guest

sorki brauno ale heyah niczym nie odpowiedziala. zylem z ta siecia ok 4 lat czekalem ze wprowadza cos konkurencyjnego na fresh. Patrze 25 gr za minute i mysle o super, dzwonie do biura obslugi a tam mi mowia ze musze zaplacic 6zl za obnizenie – to jest czyste zlodziejstwo i za te 6zl (nie dostaje sie minut jak za 11gr w sieci gdzie placimy 5,5 ale mamy 50 min), za te pieniadze ktore mam placic nieslusznie przeszedlem do fresh.

• Anonymous
      Guest

:lol 🙄 😳 😮 😡 😀 😉 🙁 🙂

• Anonymous
      Guest

[quote] :lol 🙄 😳 😮 😡 😀 😉 🙁 🙂 [/quote] nie rozumieeeeeeeeeeeeeee !!!! 🙄

Viewing 18 reply threads
Reply To: 25 groszy za minutę w Heyah do wszystkich
Your information: