Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 25 groszy za minutę w Heyah do wszystkich
-
AuthorPosts
-
-
W ramach Promocji „Przebieraj. Wybieraj” dla Użytkowników Heyah w ofercie „Taniej do Wszystkich”- polegająca na możliwości wykonywania tańszych rozmów do wszystkich polskich sieci komórkowych (z wyjątkiem Play) i na telefony stacjonarne minuta rozmowy od 16 marca to tylko 25 gr, wysyłania SMS do wszystkich za 15gr. Regulamin.
-
Anonymous
Guest16 marca 2009 at 06:58Liczba postów: 135890 -
wszystko ok ale oferta hehayh jest oferta typu albo albo 25gr do wszystki oprocz play ale bez taniego internetu i polaczen zagranicznych albo 44gr do wszystkich oprocz play z tanim internetem i rozmowami zagranicznymi jesli ktos chce zaczac wojne to niech wprowadzi lepsza oferte od playa i to bez gwiazdek nie zapominajmy ze w naszym kraju jest juz ponad 2mln uzytkownikow play i nie nalezy ich dyskryminowac
-
Anonymous
Guest16 marca 2009 at 08:55Liczba postów: 135890Mi się podoba oferta Play a to dlatego ze jest to oferta bardzo prosta. Żadnych gwiazdek, żadnych pakietów, wyjątków. Poprostu łatwe i przejrzyste. Wiadomo ile kosztuje minuta ile sms. A w innych taryfach kombinowanie czy użytkownik jest w sieci A czy B czy dzwonie w godz. szczytu czy poza, czy doładowałem konto określoną kwota, czy wykupiłem pakiet który aktywuje kolejny pakiet. Start Play był bardzo dobry potem zaczęli trochę kombinować z rożnymi pakietami dodatkami ale we Freschu powrócili do początków.
-
Anonymous
Guest16 marca 2009 at 10:42Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest18 marca 2009 at 14:26Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest8 maja 2009 at 17:55Liczba postów: 135890sorki brauno ale heyah niczym nie odpowiedziala. zylem z ta siecia ok 4 lat czekalem ze wprowadza cos konkurencyjnego na fresh. Patrze 25 gr za minute i mysle o super, dzwonie do biura obslugi a tam mi mowia ze musze zaplacic 6zl za obnizenie – to jest czyste zlodziejstwo i za te 6zl (nie dostaje sie minut jak za 11gr w sieci gdzie placimy 5,5 ale mamy 50 min), za te pieniadze ktore mam placic nieslusznie przeszedlem do fresh.
-
-
AuthorPosts