Start Forum Rynek Rozliczenia i płatności 2 miliony klientów Orange Polska wybrało e-fakturę

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: 2 miliony klientów Orange Polska wybrało e-fakturę

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141091

tak bo nowe umowy w Orange nie pozwalają na wybranie papierowej! Nie ma to jak Orange..

• Anonymous
      Guest

Ja rozumiem ekologia i koszty wysyłania papierowej faktury, ale dopóki nie zaproponują mi wymiernej korzyści za rezygnację z papierowej faktury nie odpuszczę.
      Co mi po punktach PAYBACK jeśli się w to nie bawię i nie zamierzam się bawić. Kiedyś jak był Profit to przelicznik był całkiem niezły, a teraz szkoda gadać. Co mi po konkursie kiedy się okaże że nie wygrałem a z papierowej faktury zrezygnuje i nic z tego nie będę miał. Muszę mieć 100% pewności, że za rezygnację z papierowej faktury coś otrzymam, inaczej będą mi wysyłać do końca świata i jeden dzień dłużej, basta!

• Anonymous
      Guest

Od 28 lutego 2013 r. za papierową fakturę trzeba będzie dopłacić 10 zł + VAT.

• Anonymous
      Guest

Od 28 lutego 2013 r. za papierową fakturę trzeba będzie dopłacić 10 zł + VAT.

Viewing 4 reply threads
Reply To: 2 miliony klientów Orange Polska wybrało e-fakturę
Your information: