Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 1000 miłosnych minut W PLAY

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Z okazji Dnia Zakochanych Play daje impuls do obdarowywania bliskich i wprowadza specjalnie na tę okoliczność promocje na Walentynki – regulamin

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137232

500min za 15pln po okresie promocji to w sumie niezle,srednio trzebaby gadac na 30 dni po16,6min/dziennie by miec stawke 3gr/min w sumie to lepsze niz"darmowy"nr 3gr/min to rozsądna stawka za minute..w PAKIECIE.nie w standardzie.marketing kolesia z centertela napewno doprowadzi to ostrej pakietyzacji play

• Anonymous
      Guest

Pakietyzacji promowanie ruchu po sieci. A gdzie zapowiedź że nie będą dzielić przyjaciół itp? Co raz słabiej to wygląda

• Anonymous
      Guest

elmo no juz nie podniecaj się tym tak to ich sprawa co robią więc nie płacz kup sobie lizaka

• Anonymous
      Guest

Moim zdaniem oferta bardzo dobra. Najtańsze minuty do wszystkich sieci w abonamencie, a do tego dużo minut do Play gratis z możliwością dalszego korzystania z nich za rozsądną cenę. Prosto i korzystnie tym bardziej, że pakiet walentynkowy rozliczny jest przed pakietem kwotowym abonamentu!

• Anonymous
      Guest

Bez sensu….. lubiłem PLAY za ich promocje które były promocyjne bez względu na sieć, a teraz… PLAY robi się jak każdy inny operator…. powoli przestaje być mi tak atrakcyjny jak był przedtem…..

• Anonymous
      Guest

Kiedyś play potrafił kusić czymś ciekawym a teraz totalny brak pomysłu na cokolwiek. Zdecydowanie zostanę przy swoim mixplusie gdzie dostaje nowe telefony co kontrakt zasileń a wszystko wraz z moim darmowym numerem. Peace.

• Anonymous
      Guest

Skoro już jesteś w MixPlusie to odpowiedz mi jeszcze czy używasz czegos takiego jak MusicPack i całej tego multimedialnej ferajny. Interesuje mnie jak to działa w praktyce.

Viewing 7 reply threads
Reply To: 1000 miłosnych minut W PLAY
Your information: