Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 10 nowych miejscowości z Play Online

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Od jutra na mapie zasięgu Play Online pojawi się 10 miejscowości łącznie będzie ich 624. Nowe miasta to: Brenna, Brzeg, Bukowno, Gubin, Istebna, Kościelisko, Nędza, Rajcza, Świdwin, Wolbrom.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

To jest niemożliwe do osiągniecia. W Polsce po prostu nie ma 1000 miast.

• Anonymous
      Guest

wosq –> Masz racje. Od razu przypomniał mi się materiał sylwestrowy TVN gdzie była mowa o nowych miejscowościach które od stycznia dostały prawa miejskie.

• Anonymous
      Guest

Pisza o miejscowosciach, 624 miejscowosci w tym sa miasta.

• Anonymous
      Guest

gh –> Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem ale obecnie jest dobrze. W skład miejscowości wchodzą min. miasta.

• Anonymous
      Guest

A widzieliście ilu mieszkańców liczą te miejscowości?

Np w Rajczy 3 438. Pusty śmiech ogarnia. Jak można się chwalić tym że w zasięgu sieci znalazło się kilku potencjalnych klientów play? Chyba że się mylę i mieszkańcy rajczy szturmem rzucą się na telefony Playa:DDDD

• Anonymous
      Guest

Co z tego że ciągle spamują tymi wiadomościami, jak ten ich niby zasięg w dalszym ciągu jest bardzo mały i słaby…

• Anonymous
      Guest

1000 miast i miejscowosci i o to chodzi każdy chciałby miec zasięg nie tylko w miescie ale i na wsi.

• Anonymous
      Guest

Ci z tych najmnniejszych miejscowosci maja szanse na to ze u nich Play Online nie bedzie sie zapychac i dzialac normalnie bo np u mnie w mniejscowosci 12 tys mieszkancow wieczorami srednie predkosci to okolo 150 kbps….

• Anonymous
      Guest

A ja na wsi mieskam i mam zasieg (3G) okolice Krosna

Bylbym wdzieczny jak by ten zasieg poprawili i dodali 1GB za 15zl na miesiac lub zmienili 2GB na 2miesiace

Ten komentarz z telefonu pisze przez Play Online

Viewing 9 reply threads
Reply To: 10 nowych miejscowości z Play Online
Your information: