Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135630

[quote]Jak wcześniej pisałem radio gra po zamknięciu klapki. O SMSie informuje sygnał, ale radio dalej gra. Rozmowę można odebrać podczas słuchania radia, radio przestaje grać. Po zakończeniu rozmowy ponownie radio gra. Latarka świeci bez trzymania klawisza. Mam nadzieję, że odpowiedziałem na wszystkie pytania. Opery nie udało mi się zainstalować. Dziękuję za zainteresowanie testem. Andrzej [/quote] Mega dzięki za szybką informację, brakowało mi tych zmiennych do podjęcia decyzji czy bow + czy 3+ może miał Pan możliwość testowania również 3+ i jakieś krótkie porównanie? Wg mnie 3+ przewaga większej baterii bo 2000 mah tu tylko 1200 mah ale z kolei tu wydaje mi się lepiej rozwiązany temat ładowania, czyli nie nadrywamy gumy aby ładować plus możliwość zaczepienia jakiejś smyczy a dla mnie np na wypadzie 2,3 dni na łonie natury czyli gdyby wpadł do wody łatwiej go odnaleźć, wyciągnąć…. mam ostatnie pytanie czyli czas pracy na baterii? Zdaje sobie sprawę że nikomu nie chce się tego sprawdzać. Gdyby jednak ktoś powiedział ile na 1 ładowaniu realnie wytrzyma przy normalnych warunkach czyli SMS telefon i jakieś radio? Lub sprawdzić ile czasu zajmuje zjedzenie 1 lub 5 procent baterii przez radio?