Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135706

no wczoraj dyrektorstwo mnie rozwaliło! Czego to oni nie zrobili, aby nam – sprzedawcom – ułatwić życie. 4×1 dla T1. NA „nasze” prośby obniżyli cenę LG k10. Dodali tablety i laptopy do duetów i trójsetów. Nawet smsy wysłali. To się, k..a… narobili. ale dali… a jednak sprzedawcy to patałachy i nie potrafią sprzedawać. Moja rada jest taka – dajcie za miesiąc jeszcze większe plany – teraz i tak w przypadku 60% sklepów konsultantom wisi i powiewa czy będą takie czy większe. Oni i tak 70% nie zrobią. Zabraliście kasę za PS, wstawiając rankingi. W ramach oszczędności rzuciliście, k.wa, ochłapy ludziom. Łaskawie „zwiększyliście” pule rankingowa do 350 osób. Z małym warunkiem – wszystko trzeba mieć na min. 90%. bo inaczej się wypada z rankingu. I nie ma też tak że jak będę miał 1 miejsce, ale zrobię 3w1 na 69% to drugi wejdzie na moje miejsce…. o nie. Pierwszego już nie będzie. Tak zrobiliście, ch*jki. A teraz w ramach chronienia własnej dupy, wysłaliście meila co to nie robicie aby ruszyć sprzedaż. Czwarty miesiąc z rzędu w regionach grzybnia z ch.nią. Prognozy na 70% to trzeba ratować dupy. Przecież tyle zrobiliście, a to rzesza sprzedawców nie potrafi sprzedawać i korzystać z łaskawie rzuconych „szans” sprzedażowych. I brawo za hamowanie sprzedaży aneksów… aby wyniki upselów pokazać na poziomie, ludzie nie sprzedają aneksów… bo po co zaniżać wyniki. Można wam tłumaczyć i mówić, ale nie. Wy jak zwykle zza biurek wiecie lepiej, że magentowe okularki i płachty spowodują że klient na pewno kupi … i jeszcze rodzine przyprowadzi. A planami naprawczymi i monitoringiem też nie straszcie – bo to się skończy w sądzie pracy. Z meilami od przełożonych jako dowód – a już się tego sporo nazbierało. Zróbcie aby tu było normalne miejsce pracy, a nie kołchoz i szpital dla obłąkanych…