Start › Forum › Sprzęt › Android › Aktualizacja Hammer AXE LTE do Android 6.0 Marshmallow › Reply To: Aktualizacja Hammer AXE LTE do Android 6.0 Marshmallow
Chciałem wesprzeć polską firmę. Kupiłem Hammer Axe Lte. Nie powiem, przez dwa tygodnie byłem całkiem zadowolony, ale potem się zaczęło…
Najpierw wyświetlacz w moim pancernym telefonie się wylał (bez uszkodzeń mechanicznych). Kiedy wrócił z naprawy nie działał mikrofon więc odesłałem go do serwisu po raz drugi. Kiedy go odebrałem mikrofon wciąż nie działał więc trafił do serwisu po raz trzeci, plus napisałem rękojmię o wydanie nowego egzemplarza. Reklamacja nie została uznana. Odebrałem telefon z naprawionym głośnikiem. Po upływie trzech tygodni nie działa lokalizacja i pada głośnik zewnętrzny…
A teraz czytam, że stracę gwarancję jeżeli chcę mieć nowego androida i muszę go wysłać 600 km do Wrocławia ?
Szczyt bezczelności. Nigdy więcej nie wydam pieniędzy na ich telefon. Mojego Hammera oddaję siostrzeńcowi, będzie miał konsolkę do grania. Ja lecę kupić jakiegoś Samsunga i mam gdzieś MYPhone tak jak oni mają gdzieś swoich klientów.