[quote]Najmocniejsz przepraszam, ale fakty sa takie, ze od dlugiego juz czasu jedyna myslaca rynkowo firma w tym sektorze jest Play. To oni rozwalili beton W3, to oni wprqwadzali innowacyjne oferty. Sprowadzili ceny na Ziemie. W3 na poczatku biernie przygladalo sie wieszczac rychly upadek nowego gracza uznajac, ze rynek juz zostal podzielony, ale klienci uznali, ze jest inaczej glosujac swoimi pieniedzmi. To co sie teraz dzieje to W3 nagle skapnelo sie, ze tamte wrozby mozna sobie w cztery litery wsadzic. Stad takie ruchy. Najweczesniej ze snu wybudzilo sie Orznij, teraz budzi sie T-mop, a Plus stwarza wrazenie, ze przewraca sie z boku na bok, ale wciaz drzemie sobie smacznie. Patrzac na taki obraz ja teraz mam zrezygnowac z wciaz bardzo dobrej oferty Play i skorzystac z uslug firmy, ktora miala mnie w glebokim powazaniu tyle lat w nadziei, ze nowy gracz zejdze ze sceny, status quo sie nie zmieni i dalej bedzie mozna doic klientow? To sa jakies kpiny. [/quote] spoko, swego czasu play namieszał, wywalił rynek do góry nogami ale za tą rewelucją cenową lata później jakość juz nie poszła – słaby zasięg, taka sobie obsługa w BOK, wolny/chimeryczny net. Play nie zrobił kroku do przodu. Skupił się na celebryckich reklamach, ktore mi osobiście lata temu się już przejadły.
Czy tmobile zaspał? pewnie, bez dwóch zdan. oberwał mocno z odejsciem klientow. konkurencja tez troche chyba przestala sie ogladac na to co TM robi, a tu nagle w ostatnich tygodniach zaczelo dziac sie wiele. dowod miales to w ostatnim podsumowanie Q3 gdzie takiej liczby klientow przycchodzacych TM nie widzial od praczasow. dzisiejsza oferta jest dla mnie wpisaniem sie w schemat operatora, ktory broni nie składa i chce jednak jeszcze raz podjąc probe odzyskania silnej pozycji na rynku
Reply To:2018-01-24T09:56:05+01:00