Start Forum Inne Hydepark Jaką wyciskarkę do soków wybrać? Odpowiedz na: Jaką wyciskarkę do soków wybrać?

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138690

[quote]

generalnie moha droga chodzi o to ze jest jeden slimak, taki „mlynek” ktory rozdrabnia owoce i wyciska z nich sok, zadnego krojenia, szatkowania, czy mielenia, tylko taka „prasa” jak w mlynach
sa tez dwuslimakowe, ale wiecej kosztuja, i osobiscie nie widze dla nich sensu poza marketami i restauracjami[/quote] taka większa do domu na mx 4 osoby nie jest potrzebna

[quote]
w przypadku zmywarek dla mnie najwiekszym zmartwieniem jest wyginanie sie pod wplywem temperatury plastiku, jezeli jest slaby, miekki i cienki, to od temp sie gnie, to widac na pudelkach na zywnosc,
pojemniki i czesci muke sa z jakiegos specjalnego komponentu, i to jest mega twarde, i nic sie w zmywarce nie nieszczy[/quote] tutaj masz duzo racji, u mnie widac to po blenderze , tym małym pojemniku ,po kilku praniach w zmywarce jest mega matowy i porysowany. Plastik plastikowi nie równy 😀

[quote]
kazdy duzy sklep daje Ci mozliwosc zakupu na raty, a jak nie to mozesz to niezaleznie w swoim banku zrobic,
a z innej beczki, to szkoda ze wybralas sprzet od firmy ktora robi niemal wszystko, czyli nie ma doswiadczenia w specjalistycznym sprzecie, lepiej bylo od nich kupic toster niz wyciskarke, nawet za oszczednosc kilku zl [/quote] ja nie przepadam za ta marką, rzadko , który sprzęt mnie satysfakcjonuje od nich , za to tak jak piszesz, producent wyciskarek to specjalistyczna firma w jednym sprzęcie