Start Forum Inne Hydepark Jaką wyciskarkę do soków wybrać? Reply To: Jaką wyciskarkę do soków wybrać?

Anonymous
Guest
Liczba postów: 141118

[quote]Ja również jestem zdania,ze warto jest sobie porównać wyciskarki. Dodam,ze jest to trochę droższe urządzenie niż sokowirówka. Takie naprawdę dobre wyciskarki zaczynają się od 1000 zł w górę ale warto jest zainwestować bo urządzenie będzie wygodniejsze w obsłudze i bardziej wydajne. Świetna jest wyciskarka SKG 2088. Dobrze wykonana i oferują gwarancję Door to Door na ponad 10 lat. W rtv Euro agd jest obecnie na ten model promocja;
[url=http://www.euro.com.pl/wyciskarki-wolnoobrotowe.bhtml]www.euro.com.pl/wyciskarki-wolnoobrotowe.bhtml[/url]
Można tam również kupić na raty. [/quote]

Też kupowałem wyciskarkę na raty w sklepie rtv Euro agd. Konkretnie miesiąc temu Nie wiem co się porobiło ale kiedyś było o wiele więcej sklepów, w których byla opcja kupowania na raty. Z tego co się jakiś czas temu zorientowałem to jedynie w sklepie rtv Euro są raty na dzien dzisiejszy.

Wybrałem wyciskarkę Tefala. Jest tańsza ale również jest wygodna. Dodatkowo w sklepie dostałem komplet noży.