Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138265

To co piszesz droga „Ero”, jest prawdą, ale niestety… managerom w T-Mobile nie zależy na prawdzie. Co z tego, że my, konsultanci wiemy w czym rzecz i co jest problemem? Powiesz to kierowi/kierowniczce, a on Ci odpowie „tak? i tak ja mam powiedzieć mojemu/mojej przełożonemu/przełożonej??!!” – i oczywiście nigdy tego nie powie. Jego i nasza opinia nie pójdzie do góry. Jeśli nawet pójdzie, to zostanie zablokowana piętro wyżej. Jak w ZSRR i PRL (Niemcy – czytajcie uważnie!!!!) „Co??!! – I Ty myślisz, że ja to powiem, mojemu przełożonemu w Warszawie??!!” BLOKADA PRAWDY – to zżera tą korporację i niedługo zeżre ją do cna… Sr….ją ze strachu przed utratą stanowisk i dlatego do góry idzie jedynie kłamstwo. Stąd wyolbrzymianie pomysłów z ładowaniem telefonów w sklepie. Jakby to miało coś dać… Nasz sklep w Szczecinie na przykład ładuje każdemu te telefony kto chce od zawsze. Pomysłodawco tego konceptu – walnij się porządnie w dekiel i wymyśl coś godnego Twojej wypłaty… #Lüge, Heuchelei, Mobbing, Angst, Polnisch T-Mobile, die Klage gegen das Unternehmen