A ja mam „allview v1 viper i” od 6mc (399pln). i jest to naprawdę fajny sprzęt porównywałem w sklepie z myphone,overmax,goclever ale allview wygrał bez problemu po pierwszym kontakcie z nim (wiem że to brandowany gionee z chin ale naprawdę spoko sprzęcik z niezłych materiałów i gwarancją na miejscu a nie w chinach). Porównywalny samsung kosztował 250zł więcej, lg zasłaniało ekran przyciskami (czego bardzo nie lubię) i kosztowało 200pln drożej więc po co przepłacać obejrzeć można samemu i wybrać co nam pasuje.Ja mam „v1 vipera i” jest ok, fajny ekran działa stabilnie i przyjemnie wiadomo że to nie jest demonem prędkości i high end ale asphalt 8 airborn bez problemu chodzi (ładnie drenuje baterię 5-6h i po ładowarkę). By wydłużyć zdecydowanie czas pracy na baterii należy zawsze bezwzględnie odinstalowywać (lub dezaktywować) największego śmiecia mianowicie komunikator facebook (bateria siadała przy lekkim użytkowaniu w ok 2 max 3 dni) bez niego mój tel wytrzymuje do 7dni na jednym ładowaniu sporadycznego użytkowania parę minut rozmów dziennie sms trochę netu z tym badziewiem bateria przez noc zwiewała 5-7procent a teraz 0%.Następny będzie prawdopodobnie znów allview (podobają mi się również nowe samsungi seria A tylko cena i ten fatalny procek (snap410) ze sobą nie współgrają) jeśli czegoś stylistycznie bądź sprzętowo nie pozmieniają bo obecnie stosunek jakość cena jest bardzo porządnie zrobiony pod Kowalskiego a nie fanboyów appla.
Reply To:2018-01-24T19:59:51+01:00