Starego Hammera mam – wcale nie taki ciekawy jest – żadnego nowego telefonu ze stajni MYPHONE, już nie kupie, bo zaczęli ściągać gnioty z Chin, ten Hammer pod inną nazwą na aliexpress można zobaczyć… Myphone skończył się na starych zwykłych modelach telefonów, służących do dzwonienia – miałem model 6650 i do dzwonienia był ok. Ten Hammer co go teraz mam to kaszana nie telefon – a co do jego wytrzymałości poczytajcie na necie – wyświetlacze w nich padają jak muchy przy byle upadku (gwarancja tego nie obejmuje), a miały być takie wytrzymałe, i w ogóle… Menu w telefonie do bani – nie ustawisz sobie przypomnienia bo nie ma takiej opcji, jest kalendarz ale możesz sobie tylko w nim zobaczyć jaki jest dzień miesiąca (hehe..), głośnik w telefonie – porażka (pogłos u rozmówcy), mikrofon – jak nie krzykniesz to cię nie usłyszą. Jednym słowem PADAKA – NIE HAMMER.. nie kupujcie tego gniota, bo oprócz wyglądu na wytrzymały nic w nim nie ma.. – zresztą tak jak mówię poczytajcie opinie na internecie, to przekonacie się , ze to nie tylko moje zdanie, o tym telefonie…
Reply To:2018-01-29T03:38:21+01:00