Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 137820

Ja byłem klientem AutoMapy od 2002 roku. Od Windows Mobile do Androida, dzielnie opłacałem subskrypcje co roku. Niestety realia się troszkę zmieniły i w tym roku stwierdziłem, że nie zapłacę. Po pierwsze dlatego, że wersja aplikacji na Androida nadal wygląda mizernie w porównaniu do Windows Mobile. Wygląda, jakby rozwijanie produktu zarzucono. Dodatkowo po kilkudniowych testach zwykłego Google Maps muszę przyznać, że ma lepsze informacje o korkach, bo po prostu więcej osób z tego korzysta. Ma też smaczki jak np. pokazywanie na biężąco ile czasu zajmie pojechanie inną trasę (np. po skręceniu), no i najważniejsza to integracja z usługami Google. W domu szukam w przeglądarce celu podróży, w telefonie od razu mam. Szybko, wygodnie. W AutoMapie musiałem to ręcznie przesyłać i zwyczajnie mnie zmęczyło. Wcześniej minusem było brak trybu offline, ale teraz można sobie zgrywać obszary. Zresztą Google Maps tak mi się spodobało, że nawet jak wybieram się za granicę to kupuje sobie prepaid na miejscu albo pakiet roamingowy i korzystam ze wszystkich dobrodziejstw.