[quote]dziś zamówiłem czarno-pomarańczowy w wersji LTE, będzie testowany w dość ekstremalnych warunkach – przez policjanta prewencji (poprzednik Hammer Smart nie dał rady :-)) Za miesiąc postaram się napisać, jak się sprawdza [/quote]
myslalem ze ekstremalne warunki pracy to budowa, kamieniolom ect, ale jesli w prewencji da rade to juz nic go nie pokona 🙂
[quote]Dokładnie. K&M bardzo dużo czasu użycza pracy z klientami. I osobiście w ostatnim czasie staram się u nich kupować. Dopóki bardzo ufam im. Tylko telefon jeszcze nie Kruger, a Nexus. [/quote]
patrzac na konkurencyjnego drive3 to slabo przy axe wypadaja, a cena wcale nie jest jakas szokujaco niska
[quote][quote]mam go 1 tydzien wszystko ok aparat super jak na stongphona bateria 3 dni max jedyne minus to bluetooth max 50cm ale to moze tylko wina mojego modelu ja go juz reklamuje:[ [/quote]interesowała mnie żywotnośc baterii . 3 dni trzyma ci na normalnym użytkowaniu? czy jakimś specyficznym? [/quote]
mysle ze przy 3700mAh to w normalnym uzytkowaniu (troche sms, troche rozmow, poczta ect) to 3 dni to nawet skropmny wynik, mysle ze spokojnie do 4 dni dociagnie