Generalnie to jest coraz wiekszy burdel z tym wszystkim. Najpierw *raczka z bizn do priv, zeby kazdemu cisnac, bo mega marza z tego jest. Pozniej, tzn za ok miesiac przyszedl @, ze takie umowy musza byc poprawione / przedrukowane na formularzu priv, bo inaczej nie beda zaliczone. Pozniej przychodzi kolejny @, ze nie mozna na priv umowy bizn na 36mcy, bo to niezgodne z prawem. Ktos slusznie zauwazyl, ze mozna bylo takie info na poczatku dac, a nie dopiero po ponad miesiacu od dania zgody na wszystko, byleby sprzedawac. Juz nawet nie komentuje „tlumaczenia”, ze my powinnismy o tym wiedziec, bo znamy prawo – dno, dno, dno! Za debilow nas chyba uwazaja, jak mysla, ze o tym nie wiemy? Pozniej taki biedny konsultant nic z tego nie bedzie mial, a klient bedzie mial i firma tez. Bezszczelni idioci, najpierw niech pomysla co robia i jakie sa tego konsekwencje, a dopiero pozniej daja zgody „zeby byla sprzedaz”. Podsumowujac: ja juz nic nie wiem, co mozna, a co nie, wiec robie wg regulaminow i przynajmniej dostane za to moje pieniadze.
Reply To:2018-01-22T01:29:07+01:00