[quote]Przykro mi, że wyszło jak wyszło. Mam nadzieję, że komentarz NavRoad NEXO, przedstawiciela Sponsora wyjaśnił Wam, że Telix.pl nie miał wpływu na decyzję wyboru nagrodzonej pracy konkursowej. Naszym zadaniem było tylko opracowanie regulaminu do zadania konkursowego, które zatwierdził Sponsor i dostarczenie miejsca na realizację konkursu oraz zadbanie o jego reklamę. Jak widać po ilości prac jakie zostały nadesłane oraz o zainteresowaniu wynikami, co widać w tej dyskusji. wywiazaliśmy się z tego. Mając takie doświadczenie będziemy bardziej ostrożni, co do naszego wpływu na wyniki, w kolejnych konkursach organizowanych ile takie będą. Organizując je zawsze chcemy Wam podziękować i w ten sposób nagrodzić, że jesteście z nami. Andrzej [/quote]
Panie Andrzeju, proszę wybaczyć, że naraziłem Pana na zarzuty niektórych użytkowników. Jest mi tym bardziej przykro, że współpracujemy razem od 2008 czy 2009 roku i po raz pierwszy doszło do takiej sytuacji. Jest ona o tyle niezrozumiała, że konkurs został przeprowadzony w oparciu o zatwierdzony regulamin, zaś zwycięzca został wyłoniony zgodnie z zasadami prawa autorskiego, które obowiązuje w RP.