Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe T-Mobile Polska ma 15,702 miliona klientów Reply To: T-Mobile Polska ma 15,702 miliona klientów

LesH
Participant
Liczba postów: 3914

„wpływ taryf JUMP, które oferują dostęp do LTE 4G” zaletą Jump XL no-limity w EU i na EU! Dostęp do LTE 4G daje każda SIM-karta prepaid T-M.pl, więc to nic szczególnego. Jestem w TM.p. tylko ze względu na ich bezkonkurencyjne warunkj świadczeń telekomunikacyjnych na wszystkie telefony unijne z PL oraz z roamingu w EU oraz 3 GB netu miesięcznie w roam. całej EU, poza 3 GB na PL. Od czasu JUMP nie muszę pilnować, by mi fon w roaming niemiecki nie wskoczył, a jeśli w nim jestem, by się ograniczać i streszczać, bo rachunek mnie powali. A do tego bezkonkurencyjne terminalki w śmiesznie niskich cenach promocyjnych na umowę w taryfie JUMP. Gdyby nie te właśnie wyszczególnione zalety JUMP pod szyldem TM.pl – nie trwałbym przy nich jako klient Ery od zarania tej sieci w PL. Natomiast niekoniecznie będą tu zadowoleni użytkownicy z grupy „5 zł na miesiąc”.