Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136516

Jestem ofiarą tej biedronkowej „promocji” kupiłem Q-Smarta za 349zł, wytrzymał u mnie 4 dni! Na wyświetlacz nie da się patrzeć, po pierwsze to nie IPS, kolory są wyprane, rozdzielczość to gwóźdź do trumny – na 4.5 cala wygląda to koszmarnie! Na jednolitym tle widać jakieś paski, kwadraciki, piksele. Ekran w dolnej części działa fatalnie, dramat w trzech aktach. Jakość rozmów mocno średnia, stare modele mają o wiele lepszą. Aparat, zdjęcia robi z plam, a nie pikseli. W dzień ostrość i jakość mocno dyskusyjna, w słabym oświetleniu fatalna, dioda LED to imitacja, mój zegarek lepiej świeci, bardzo słabe plastiki. Nie ma absolutnie żadnych plusów, a cena jest mocno przesadzona. Po czterech dniach zwróciłem i poszedłem do tesco po opendotta, 399zł – 10zł w bonach, jakość nieporównywalna, lepszy ekran z wyższą rozdzielczością i IPS, w miarę dobry aparat, super dźwięk, dobrej jakości filmy, jakość wykonania na dość dobrym poziomie na pewno o wiele lepsza niż u MyPhona, bardzo dobre spasowanie, na minus brak słuchawek i jakiegoś etui. Uważam, że polecanie Q-Smarta to uprawianie perfidnej klaki. Segment 350zł to segment ludzi, którzy chcą/potrzebują mieć smartfona ale muszą liczyć każdy grosz, wpychanie Q-Smarta to zniewaga tych ludzi i brak szacunku do ich ciężko zarobionych pieniędzy. NIE POLECAM! To jest zwykły szajs, a nazywanie MyPhona producentem to mocne naciąganie prawdy.