[quote]Prawda jest taka, że ludzie których stać, kupią droższe modele (np. Xperia Z3), a biedniejsi, lub oszczędni będą szukali tych tańszych, i właśnie dla tych jest Fun3. Każdy ma swoją niszę na runku. [/quote]
to juz troche za duzy przeskok,
jesli porownujesz do z3 to alternatywa moze byc myPhone Luna, dla fun3 odpowiednikiem bedzie lumia 500 albo samsung ace
[quote]’Gadżetem’ dla siebie nazywa smartfon osoba o mentalności dziecka lub wyrostka. Nie ważna klasa sprzętu, ważne – czy mi odpowiada, spełniając oczekiwania i pomagając w życiu zawodowym oraz prywatnym. Wszystkie smartfony oraz tablet noszę w futerałach typu 'kanapka’. Wyglądają w nich grubo, 'kobylasto’, tracąc swoją smukłość i niektórych to śmieszy, ale mnie to 'wali’. Ważne, że mi pasują i chronią przed uszkodzeniem. Nigdy nie przejmujcie się szpanerskimi drwinkami otoczenia. Nie kupuje się sprzętów dla przypodobania znajomym, tylko dla siebie i własnych potrzeb. [/quote]
ale do tego musiales dojrzeć, dorosnąc,
wiekszosć też do tego dojdzie, ale z czasem, choc pewnie nie wszyscy
na pewno, i to juz gdzies w publikacjach czytalem, ze gdyby nie wejscie w smartphony myPhona ponad rok temu, to dzis nie kosztowały by one tak tanio, rynek sie zmiania, narazie w dobrym kierunku