jurny
Member
Liczba postów: 1188

[quote]ale Luna ma zastępować tablet, więc lepiej żeby miała duży ekran 😛 Zresztą… kto co lubi 🙂 [/quote]
nie zastępować. łączyć tablet i smartphone- świetnie sie to udaje, ja zauważyłem, że sporo obowiązków czy prac już spokojnie robię na Lunie zamiast na laptopie. Cały relaks internetowy, część for, blogi itp to w zasadzie już na Lunie. Jak mam więcej pisania albo potrzebuje dużo czytać to jednak laptop wygrywa.
Aplikacje biurowe, kalendarze, terminarze, kontakty itd.- Luna sprawdza się świetnie.

[quote]Dla mnie trochę za duży ekran, wolę S-Line, też ma spoko parametry a mieści mi się w kieszeni bez problemu 🙂 [/quote]
S-line jest fantastyczny, w tej ulepszonej wersji, jest też moim zdaniem dużo ładniejszy, a dla kogoś, kto nie chcę mieć dużego smartphona a che mieć jakiegoś z obsługą dwóch kart to wybór s-line jak najbardziej trafiony- to chyba najładniejszy tego typu smartphone. No ale, nie ważne, skupmy się na Lunie.

[quote]Spoko recenzja, nieźle się czyta 🙂
Mnie się ta biała Luna podoba… wydaje się taka bardziej szlachetna 😛
Nie zmienia to faktu, że mamy tutaj dual sima w atrakcyjnej cenie 🙂 [/quote]
Też z czasem stwierdzam, że biała podoba mi się bardziej ale w moim przypadku szybko byłą by szara bo jakoś niespecjalnie lubię futerały, plecki czy dodatkowe obudowy więc noszę taki „goły” telefon, a białe się brudzą.