Start Forum Reply To:

jurny
Member
Liczba postów: 1188

[quote]Ważne, że mi pasują i chronią przed uszkodzeniem. Nigdy nie przejmujcie się szpanerskimi drwinkami otoczenia. Nie kupuje się sprzętów dla przypodobania znajomym, tylko dla siebie i własnych potrzeb. [/quote]
no i to jest podejście rozsądnego konsumenta, świadomego na rynku oraz świadomego swoich potrzeb i upodobań, niestety przeciwnie do nastolatków 🙂
w 100% się z Tobą zgadzam.

[quote]Prawda jest taka, że ludzie których stać, kupią droższe modele (np. Xperia Z3), a biedniejsi, lub oszczędni będą szukali tych tańszych, i właśnie dla tych jest Fun3. Każdy ma swoją niszę na runku. [/quote]
To też prawa, jak ktoś si nie liczy z kosztami to kupi coś co zna, do czego ma pewność choćby związaną z samą marką. ja to rozumiem. Faktycznie myphone to marka głównie dla mniej zamożnych, albo po prostu Polaków.

[quote]A czego tu się wstydzić? Przecież myPhone to żaden obciach, ważne ze smartfon 😛 Poza tym i tak wszyscy sobie kupują te kolorowe kosmiczne nakładki, wiec nawet nie będzie widać napisu z tyłu… bo faktycznie te napisy są dość spore 😛 Ale wygląd na dość klasyczny. [/quote]
wiesz jak jest u dzieciaków. Ja się z Tobą zgadzam, ale presja rynku, tłumu, komercjalizacja i w ogóle często eliminuje raczkujące i mniej znane marki.