Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135686

[quote][quote]
powiem Ci ze czytam dosc wnikliwie wszystko o topowych modelach myphone, i nie zauwazylem zeby ktos sie skarzyl na te smartphony, albo zeby wiecej bylo skarg niz na samsunga, apple czy nokie,
a takze nie widzialem za specjalnie zeby ktos chwalil sie ze ma krugera i mu z tym jest milo [/quote]
a ja to w ogóle wiem o nich niemal wszystko i czytam mnóstwo opinii. te złe wcale nie dominują i nie stanowią nawet istotnego procenta.

[quote]zapowiada się że myPhone Luna zniszczyła ten phablet krugera w przedbiegach, parametry zachwycają a oferta w przedsprzedazy zaskakuje [/quote]
Odkąd myphone robi smartphony i odkąd kruger je robi to ciągle właśnie tak wyglądają wyniki porównań. M górą. [/quote]
Dopóki MyPhone będzie miał MediaTeki w swoich modelach, a Kruger&Matz Qualcomm nie przekonasz mnie do tych pierwszych.
Jakbyś się znał to byś wiedział o problemach MTeka, ale widocznie nigdy nie czytałeś fachowych analiz i testów.
Co do opini użytkowników wystarczy wejść na FB i poczytać na profilu MyPhona jak ludzie maja problemy z NEXT i GPS. Tak i w kolejnych modelach podobnie.