Nie wiem jak to dokładnie wygląda u innych firm, ale Smartfon Telefunkena który mam już od kilku tygodni ani razu mi się nie zaciął, nie „przymulił”, nie zrestartował, po prostu chodzi jak szwajcarski zegarek, mimo 512 MB RAM i słabych parametrów
Ciesze się, że od Telefunkena rozpocząłem swoją przygodę ze smartfonami, i mam nadzieje że z przyjemnością będę kolejne modele kupował od tej firmy. Naprawdę, za 270 zł (Enjoy TE1) dostałem cudo :O Powiem więcej – nie skłamie pisząc, że telefon chodzi jak iPhone którego ma kolega. I właśnie to mnie zaskakuje, nie wiem jak Telefunken to zrobił – praktycznie każdy komentarz to zachwalanie szybkości działania, stabilności, niezawodności, a przecież telefon ma naprawdę słabe podzespoły na papierze. Jeszcze lepszym numerem jest bateria, która mimo „śmiesznych” pojemności, w przypadku moim 1400 mAh, trzyma mi już 3 doby i zostało 40% baterii przy 3 godzinach rozmów, 2 godzinach internetu i 4 godzinach aktywnego podświetlacza, fakt faktem na minimum, ale jednak. Fakt, firma jest starsza od Samsunga, LG, HTC, Sony, Apple, i innych popularnych, ale nie sądziłem że aż tak wyprzedza i cenowo, i w działaniu konkurencje. Dla mnie cudo 🙂 Telefunken królowie !
Reply To:2018-01-28T11:00:58+01:00