jest kilka mankamentów:
1. Bardzo ciche słuchawki idąc po mieście wcale nie słychać radia. Ba nawet w lesie gdy nieco głośniej ćwierkają ptaki to jest je słychać (sic!) Słuchawki ogólnie delikatne.
2. Telefon nie rozpoznaje prefiksów (+48 itd.) oznacza to że gdy dzwoni ktoś kogo mamy w książce wpisanego z prefiksem będzie tylko wyświetlony numer bez opisu, ale w sms będzie widać nadawcę bo tam numer jest z prefiksem. I odwrotnie jak będzie numer w książce bez prefiksu to zobaczymy kto dzwoni ale nie zobaczymy nadawcy sms. Komplikuje to trochę sprawę. Co prawda można wpisać każdą osobę po dwa razy z prefiksem i bez ale czy o to chodzi by sobie utrudniać?
3. Brak słownika T9
4. Brak konkretnej instrukcji obsługi (jak działają poszczególne funkcje) Fakt, że telefon jest bardzo prosty w obsłudze ale nie ma informacji np. jak włączyć lub wyłączyć niektóre funkcje. W instrukcji znajdują się tylko informacje co wolno a czego nie wolno robić z telefonem. Ale nie ma to związku z obsługą techniczną. Brak informacji o standardowych kodach dostępu (blokady telefonu itp.) co uniemożliwia korzystania z niektórych funkcji wszelkie znane mi kombinacje nie działają.
5. Obsługa techniczna do dupy. Gdy zadzwoniłem na serwis odesłano mnie do strony helpdesku żebym złożył zlecenie… złożyłem i mnie olali nawet żadnej informacji zwrotnej.