Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 138637

Mam ten telefon od jakiś 2 tygodni i spisuje się całkiem ok. Nie znam się na parametrach, ale moim zdaniem telefon jest bardzo fajny. Internet (aero2) dobrze chodzi, oczywiście nie jest to jakaś zawrotna prędkość, ale na moje potrzeby jest wystarczający. Jak się nudzę (czasem) w pracy to mogę sobie przejrzeć bez problemu pudelka, wp, czy lansika dla relaksu, albo autobusy powrotne do domu 🙂 Ekran ładny kolorowy, wszystko mi płynnie chodzi. Aczkolwiek nie gram w jakieś wymagające gry, jedynie sudoku, milionerzy i angry birds. Na początku byłam zrozpaczona strasznie cichymi dzwonkami, budzik nie obudził mnie rano, a gdy telefon był w torebce kompletnie nie słyszałam, że ktoś dzwoni. Na szczęście na stronie overmaxa znalazłam rozwiązanie i teraz moje dzwonki zmarłego by obudziły. Aparat wg mnie jest dobry. Jeżeli nie ma się parkinsona to spokojnie da się zrobić fajne wyraźne zdjęcie, godne wydrukowania i powieszenia na ścianie. Filmiki również są dobrej jakości. Trzeba jednak pamiętać, że to 8mpx za 320zł, więc podejrzewam, że 8mpx w noki, albo LG będą wyglądać jeszcze lepiej niż w vertisie, ale i tak naprawdę nie ma mu co zarzucić pod tym względem. Fajnie, że firma zadbała o wygląd telefonu i dodała do zestawu kolorowe obudowy. Jedyne czego mi brakuje do pełni szczęścia to silikonowej obudowy do tego modelu i było by cacy. No chyba, że ktoś wie gdzie można dostać jakieś gumowe etui na vertiska tego?