Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Jabczyński: Czy Urząd słusznie karze operatora za kuriera? › Reply To: Jabczyński: Czy Urząd słusznie karze operatora za kuriera?
Orange wcale nie jest taki biały i puszysty jakby się chciał widzieć – w 2009 r przedłużałem z nimi umowę – negocjacje trwały kilka dni i jak już wszystko ustaliliśmy to poprosiłem by cała umowę ze wszystkimi ustaleniami najpierw przysłano mi mailem bym się z nimi zapoznał a dopiero potem przysłano kuriera ze sprzętem i umową. Mimo wielokrotnie ponawianych próśb odmówiono – bo tak się nie robi, bo konsultant nie ma takich możliwość, bo wszystko dostane w paczce i będę mógł sobie przeczytać przy kurierze (kilka stron drobnym druczkiem) w końcu ustąpiłem i zrobili jak chcieli – sekretarka odebrała i podpisała umowę a ja dopiero po powrocie z tygodniowego wyjazdu zobaczyłem ze w umowie są zupełnie inne rzeczy niż było ustalone telefonicznie – kolejny miesiąc musiałem wszystko odkręcać i domagać się tego co było ustalone z działem utrzymania klienta – taka polityka skutecznie wyleczyła mnie z „oranżyzmu” – a pierwsze 7 lat w Idea w miarę miło wspominam