Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135890

Powiem Wam jedno zaczynam w tym wszystkim doszukiwac się współudziału BANKU!!!
Tak dobrzeprzeczytaliście i słyszeliście własny głos!!! Czasami jakis, lub jakaś …. zadzwonili do mnie z mojego BANKU i tam jakieś promocje kredytowe lub temu podobne, propozycje splaty np. zadłużenia mojej karty kredytowej, kiedyś tam inne propozycje, ażeby zglosić się do Banku i jego najbliższej filii ………… itd, itp. Tu zauważyłem dziwną zależność, że Któryś raz po podobnych telefonach, otrzymywałem dziwne SMSy m.im Quiz, Start … coś tam, darmowe doładowania, no i to BADEBEE ale tylko raz dałem się sprowokować na Quiza i poczułem to też dosyć boleśnie!!! Dlatego od tego czasu, jak coś mi za darmo ktoś oferuje, to od razu nie czytając do końca usuwam wiadomość i mam spokój, albo jak wyślecie Radio RMFFM to………………….. też inne jakieś dziwne promocje wpadają jakieś SMSy, a telefony i rozmowy są podobno nagrywane więc to nic innego jak sprawa dla prokuratora!!! Ale kogo to obchodzi powiedzcie?? Czytajcie kochani między wierszmi, bo nam po prostu nikt nie chce pomóc , OPERATORZY, BANKI a i ta banda z Wiejskiej to nic innego jak ZGP Zorganizowana Grupa Przestępcza !!!!!